ANNONS

Ska du sälja bostaden? Här är mina bästa tips!

/

Homestage bästa tipsen om du ska styla själv

addsimplicity vardagsrum ilva och ikea

Går du i säljartankar av din bostad? Vill du få så mycket som möjligt för ditt boende? Villd du spara tusenlappar och styla ditt hem själv? Sköna hem redaktionen har intervjuat mig om mina 5 bästa tips när du ska styla ditt hem inför visning. Här har ni mitt första tips med förklaring:

1. Håll samma färgton genom rummen

”Jag tycker det är viktigt att hålla en skön harmonisk färgton genom alla rum. En skala som harmonierar och återkommer, så det känns lugnt och välbalanserat. Håll dig till basfärger och i samma ton, då blir det en harmonisk helhet och man får en större känsla av lägenheten på köpet.”

De andra tipsen är:

2. Tänk ljust men inte bara vitt.
3. Plocka bort onödiga prylar.
4. Ta bort personliga saker.
5. Inred med växter.

Förklaring till alla mina tips kan du läsa om här.

Ha en fin onsdag så åker jag ut i backarna här i Sälen. Kan ni tro, igår, -2, solsken och vindstilla. Rumpvärme i sittliften. Skidresa, 2.0. Hehe…

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

3
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00