ANNONS

Veckans kap med körsbärsblom

/

Vart vasen är ifrån…

IMG_2579-2

Jag får så mycket frågor om denna vasen. Jag har haft den i många år och den har en perfekt form för stora som små buketter. Jag tror jag nämnt det tidigare men gör det igen efter alla frågor. Vasen är från HM Home, och den finns i sortiment igen såg jag häromdagen. Du hittar den här (adlink) och den finns nu i en större storlek, samt i en ny form. Ljusstaken är en julklapp från makens jobb (design av grymma Lena Bergström för Orrefors) men jag såg att Designonline (adlink) just nu har kampanjpris på den.

Med denna vårbild önskar jag er en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

0
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00