Svar på frågestund – del 3

Inredningstips tonårsrum och pojkrum.

Fråga: Hej igen! En liten ”enklare” fråga: om man gillar skandinaviskt, ”sköna hem” och modernt. Tänker få in färg med stocksund ljungen blå soffa. Greige färg på väggarna men Har du tips på matta o soffbord? Och kanske konst på väggen bakom?

Tack igen! Har följt dig sedan du började blogga när det var shabby chick trend o du målade egna tavlor en gång valdes min bild ut när du letade fina bilder någon sommar, då blev jag så glad!

Skärmavbild 2019-03-21 kl. 08.57.54

Vad roligt att du följt mig så länge. Tack är det jag som ska säga! Jag har utgått från din soffa och har tagit fasta på dina ord. ”Sköna hem stilen”. Tänker Svenskt tenn, orientalisk matta etc. Jag väljer att modernisera känslan med konsten och belysningen. Ett klassiskt fint bord i mörkare trä, gifter sig fint med petroleum. Brunt och petroleum, match made in heaven. Glöm inte att väva in mattans kulörer i kuddvalen. Här gifter sig den fina väggfärgen i greige i både matta och kudde. De blå tonerna hittar i soffa, såväl som i matta och konst. Hoppas du tycker om!

Inköpslista (adlinks):

Golvlampa, Cobra, som moderniserar uttrycket.
Konst, Ellos.
Soffbord, Jotex.
Matta, Jotex.
Soffa Stocksund, Ikea.
Beige kudde till kanonpris, HM Home.

Hej, underbar blogg som jag följt i många många år, sex år tror jag. Jag skulle så gärna vilja se tips och tankar kring tonårsrum för killar, fokus för killarna som delar rum är musik och skärmar, iPad, dator, böcker, mys och ”häng”. Prinsarna är 11 och 21år, stora killen har MbDown och älskar sina youtubeklipp med musik allt från Pippi till Eric Saade Tack på förhand!

Skärmavbild 2019-03-21 kl. 10.03.22

Tack för fina ord. Vad roligt att du ställde frågan. Det är många som efterfrågat moodboard på tonårsrum, så jag hoppas det är många som blir glada idag.

Grå väggar som lugnar. Mörkare träslag som jordar och ger en stabil grund. Tillsammans med blågrå toner och dov turkos blir det en vuxen känsla på rummet, som passar båda dina pojkar.

Inköpslista (adlinks):

Skrivbord, Ikea
Skrivbordsstol, Ikea
Matta, HM Home.
Förvaring, Bookbinders design.
Golvlampa, Nordiska Galleriet.
Kudde, Ellos.
Poster, Ellos.
Sammets fåtölj, Ellos.
Bordslampa, Jotex.
Sidobord, fungerar även som nattduksbord, Jotex.
Gardin, Ikea.

Det var svar på alla 40 frågor jag fick på min frågestund! Vi kör snart igen!

Önskar er en fin fredag och trevlig helg!

Kram,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity.
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

  1. L skriver:

    Hej!
    Skulle vara intressant att läsa din gamla blogg som du hade när du började blogga. Finns den kvar att läsa?

  2. Tack för fina tips, väver ihop förslagen med det som finns, lite nytt och ngt gammalt. Vi är nyinflyttade och rummet har inte så mkt charm ännu men de kommer bli väldigt överraskade🙏🏻
    Förresten så gick vi all in och har målat Simplicity Greige i vardagsrum och hall, det blev 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..