Önskelista mars – och ingen vanlig dag…

Önskelista mars! Vårens mode och inredningsfavoriter 2019.

Skärmavbild 2019-03-26 kl. 13.53.21

Är det någon gång det passar med ett önskeinlägg så är det väl idag, för idag är det nämligen ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!! Jihooo! 44 år gammal, det kan man inte tro va?!? Haha!!

Kom på att det var längesen jag körde månadens önskelista och jag vet att det är populärt så här kommer mars månads. För att uppdatera garderob och hem denna vår har jag hittat följande godbitar (inlägget innehåller adlinks).

Flattereds klassiska loafers som jag faktiskt redan köpt till mig själv i present. Har letat och letat efter den perfekta skon och här är den. Så jag vill helt enkelt bara dela med mig av detta köp! Snyggt skinn, sköna och så där tidlösa som jag alltid velat ha. Gillar dem mest till mina ankelkorta byxor men fungerar även till kjol när man inte vill gå i höga klackar.

• Min bloggkollega Frida Ramstedt, Trendenser har skrivit en bok! När man själv aldrig blir klar med sin egen får man ju passa på att njuta av andras framgång! Utan en endaste inredningsbild gör hon boken intressant. Snyggt jobbat Frida! Veckans boktips alltså, ”Handbok i inredning och styling” av Frida Ramstedt finns hos Bokus.

• Bokhyllan Midtown från Mio, tror jag skulle passa hur bra som helst i vår matsal. det är lite tomt där och jag har liksom aldrig lagt manken till. Ska våren 2019 bli tidpunkten då jag fick färdig matsalen?

• Scarf att knyta i håret, runt halsen eller på väskan i vår och sommar. Denna i siden från, Hermine Hold är en favorit.

• Klassisk fin vit kashmir t-shirt från Davida Kashmir blir perfekt till svarta ankelbyxor, loafers och pärlhalsband i vår. Eller varför inte till ljusa jeans och sneackers när man vill vara lite ledigare.

• Urfin ljusstake i klassiks stil, finns hos Hm Home.

• Chanelhalsband. Ja det här är ju ett drömhalsband som ni förstår, men något liknande med pärlor skulle jag gärna vilja hitta. Då för kanske en billigare peng än 8500 kr. Tips tas tacksamt emot.

• Sist men inte minst. Denna snygga lampfot från HM Home, kärlek vid första ögonkastet när jag såg den för någon månad sedan. Lampfot här, och sammetsskärm här.

Önskar er en fin dag! Själv börjar jag den med frukost hemma hos Cattie här på Råå. En grymt skön kvinna med driv, generositet och härlig livsglädje. Följ henne gärna på Instagram, bycattie.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

LOADING..