ANNONS

Gårdagen i bilder…

/

Vilken födelsedag!

61E4C4E3-EF13-4751-AD2D-FDCDE8EB86D5 2

Vilken födelsedag jag hade igår!! Stort tack till alla som gjorde den till ett så fint minne! Trodde ju som jag skrev i gårdagens inlägg att jag skulle på frukost hemma hos Cattie, men väl där väntade en bil som gick ner till stan.

Vi gick in på the Vault hotell och där möttes jag av kära väninnor som söta Katarina dragit ihop.

IMG_2866

IMG_2846

Vi fick tillgång till sviten och bara njuta av en god frukost och timmar av häng och samtal. Så underbar överraskning. Tusen tack tjejer, Cattie och the Vault!

IMG_2840

IMG_2885

Alltså inredningen på the Vault är to die for! Äääälskar´t!

IMG_2847

Sedan blev det lunch på Pålsjö krog med den här vackra utsikten.

IMG_2905

Kvällen firade jag med familjen, mamma och pappa. Med min älsklingsmat från Thaistället nearby. Kan inte önskat mig mer!

Så tacksam över att fylla år! Tänker ofta på min väninna Camilla på min födelsedag. Hon fick bara bli 30. Alla ni som tjatar över att bli äldre, ojar sig över rynkor och annat. Herregud, det är ju en gåva att få ytterligare ett år att ta hand om, att fylla med välbehag, minnen och kärlek. Allt ligger i våra händer, det är upp till oss att göra det bästa med våra liv. Det handlar om acceptans och hur vi väljer att förhålla oss till livet.

Tusen tack för gratulationer här på bloggen och stor kram till er alla!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Cattie Gullstrand Bergåse

.

.

13
122

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00