Gårdagen i bilder…

Vilken födelsedag!

61E4C4E3-EF13-4751-AD2D-FDCDE8EB86D5 2

Vilken födelsedag jag hade igår!! Stort tack till alla som gjorde den till ett så fint minne! Trodde ju som jag skrev i gårdagens inlägg att jag skulle på frukost hemma hos Cattie, men väl där väntade en bil som gick ner till stan.

Vi gick in på the Vault hotell och där möttes jag av kära väninnor som söta Katarina dragit ihop.

IMG_2866

IMG_2846

Vi fick tillgång till sviten och bara njuta av en god frukost och timmar av häng och samtal. Så underbar överraskning. Tusen tack tjejer, Cattie och the Vault!

IMG_2840

IMG_2885

Alltså inredningen på the Vault är to die for! Äääälskar´t!

IMG_2847

Sedan blev det lunch på Pålsjö krog med den här vackra utsikten.

IMG_2905

Kvällen firade jag med familjen, mamma och pappa. Med min älsklingsmat från Thaistället nearby. Kan inte önskat mig mer!

Så tacksam över att fylla år! Tänker ofta på min väninna Camilla på min födelsedag. Hon fick bara bli 30. Alla ni som tjatar över att bli äldre, ojar sig över rynkor och annat. Herregud, det är ju en gåva att få ytterligare ett år att ta hand om, att fylla med välbehag, minnen och kärlek. Allt ligger i våra händer, det är upp till oss att göra det bästa med våra liv. Det handlar om acceptans och hur vi väljer att förhålla oss till livet.

Tusen tack för gratulationer här på bloggen och stor kram till er alla!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Cattie Gullstrand Bergåse

.

.

 

 

 

 1. Linda skriver:

  Läste detta precis, så oerhört fint skrivet om livet! Precis så är det, lyckan över att få leva här & nu med rynkor, vabb & annat som livet erbjuder. Såklart svårt ibland mitt i allt men ändå så oerhört tacksam för allt livet ger mig 🙏
  Och så oerhört ledsen över att Camilla fick så kort tid, jorden hade varit en finare plats om hon fått vara kvar hos oss ❤️

  1. Tack Linda. Ja det hade den . Tänker ofta på hur gärna jag velat att mina barn skulle fått träffa henne. Stor kram till dig Buffy <3

 2. Anna skriver:

  Håller verkligen med dig! Jag blir väldigt provocerad när jag hör nån ”gnälla” över åldern eller småsaker.. Det är verkligen en ynnest att fylla år, för alternativet vill väl de flesta skjuta på så långt det går…

  När jag lyssnade på senaste poddavsnittet skrattade jag högt åt reaktionen på batik :))) Jag håller med dig, det är skiiiiitfult och vet ärligt talat inte nån som passar i det. Det känns inte särskilt Parischict 😉 och DEFINITIVT inget jag kommer investera i för att packa med mig dit om tre veckor!!!!! A dream come true förstår du. Paris står på min bucketlist och innan jul när maken o jag firade bröllopsdag sa ha att vi ska åka dit!!!!! Fatta lyckan <3 Ja det vet jag eftersom du talar så varmt om Paris 🙂

  Ha en underbar lördag!
  Varma kramar Anna

  1. Jaaaaaa Anna!! SÅ UNDERBART!! Du kommer älska det! Så härligt att ha det att se fram emot. STOR KRAM

 3. And you can find thousands of reviews on the internet which implies that a fairly large amount of
  golfers make use of this magical device. On the downside, GPS models are less accurate
  their laser counterparts. If you are not hundred percent sure about how precisely far you need to hit your
  following shot then how will you possibly expect you’ll
  hit that shot with any confidence with any accuracy.

 4. Vilken härlig överraskning du fick🎈
  Vänninor, skrattrynkor och minnen att lägga i minnesboxen år för år är fantastiskt.
  Stort grattis i efterskott 🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..