Idag bär det av mot Stockholm…

Väskan från By Axel är packad.

IMG_2966-2

Tidig morgon och jag sitter på tåget påväg mot Stockholm! Jag ska träffa Per Holknekt och Mathias Mörlin, grundarna av spegelföretaget Monlux. Vi tillsammans har ett projekt ihop med ett stort hotell där en svit ska inredas med deras fantastiska speglar och äntligen är vi på g att köra igång!

IMG_2968

Väskan är packad med kulör och tygprover och jag ser så fram emot den här dagen och att bita tag i projektet på riktigt!

IMG_2969

Väskan är från byAxel och en riktig klassiker som bara blir vackrare med åren (pssst just nu  har jag ett Instagramsamarbete där du får  20% på hela deras väsksortiment så in och kolla min Instastories!)

• Vad är Instastories?

Mitt dagliga rörliga material på Instagram.  Videos m.m. Tryck på den runda ringen med mitt ansikte längst upp i Instagramflödet eller i min profil @addsimplicity

Ha en fin dag kära ni! Jag hoppas det är lika varmt och gott i Stockholm som när jag lämnade Skåne imorse. Redan 11 grader då! Jihooo!! Våren är här!!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
(Skorna är från Klingel)

.

.

 

 1. Marina skriver:

  Då ser vi till här att klä oss RIKTIGT varmt nu när vi till storstan en vill ju INTE frysa 😉😉 Och så prickar du in en till outfit med det lilla extra med så är det klarrrt 😉

  Kram på dig sköning och tack för många skratt i podden 😊😉🤗

  1. Hahaha..underbart! IDAG har jag varit varm i huvudstaden!! Härligt! Kram på dig!

 2. Marre skriver:

  Hej!
  Jodå här i Stockholm skiner solen nu på morgonen. Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..