Några bilder från min walk-in-closet

Förvaring walk in closet

Hej på er denna soliga vackra vårdag. Äntligen vår i luften. Tror jag ska sätta mig mot husväggen med en kopp kaffe i handen och lapa lite soooool. D-vitamin behövs! Sedan ska vi hämta utemöblerna hos mamma och pappa. Vi övervintrar alltid dem i deras stora uthus.

Bjuder på några bilder från min walk-in-closet! Färgen har jag blandat för hand, så tyvärr har jag inget nummer på den. Men det är rosa,  med väldigt mycket svärta.

Hoppas solen lyser vackert på er alla idag! Här i Skåne är det underbart och vi ska hämta våra utemöbler hos mamma och pappa.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Cilla skriver:

  Åh så fint du har det precis överallt!! Vilket gräs var det du tyckte var så fint intill en uteplats som också gav lugnt fint ljud när det vajade i vinden? Ska plantera i långa blomlådor vid vårt trädäck och letar något högt och fint gräs! Tack Cilla

 2. Anna skriver:

  Så himla fin din walk-in-closet är! Underbara färger och så många vackra detaljer.

 3. Åh va härligt att sitta mot husväggen.
  Här hade vi toppenväder hela påsken men idag är det spöregn. Så nu försvinner nog våran snö rätt snabbt.
  Jag bor i LillBabs hemtrakter och regnet kom efter hennes bortgång…

  1. Ja det är verkligen en fin själ som lämnat oss… Härligt att ni hade en solig påsk och fick sol på näsan. kram

 4. Jag undrar samma sak: var har du fått tag på ställningarna, framförallt den mindre för örhängen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..