ANNONS

Några bilder från min walk-in-closet

/

Förvaring walk in closet

Hej på er denna soliga vackra vårdag. Äntligen vår i luften. Tror jag ska sätta mig mot husväggen med en kopp kaffe i handen och lapa lite soooool. D-vitamin behövs! Sedan ska vi hämta utemöblerna hos mamma och pappa. Vi övervintrar alltid dem i deras stora uthus.

Bjuder på några bilder från min walk-in-closet! Färgen har jag blandat för hand, så tyvärr har jag inget nummer på den. Men det är rosa,  med väldigt mycket svärta.

Hoppas solen lyser vackert på er alla idag! Här i Skåne är det underbart och vi ska hämta våra utemöbler hos mamma och pappa.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

13
144

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00