Måndag morgon i min Studio, det här gör jag…

Studio 51

A5748893-13BD-44E4-B889-04C78075F20E

Måndag morgon i min studio! Kikar på kulörval på väggar till mitt stora projekt. De ovan blev för ljusa och i helgen målade min hjälpreda här upp toner med mycket mer svärta och nu, gah, la det sig gott i maggropen.

Mitt projekt tillsammans med Monlux och de här eminenta herrarna och entreprenörerna Per Holknekt och Mathias Mörlin har lansering 8:e maj! Ett riktigt roligt och spännande projekt. Förra veckan var jag uppe igen för att träffa dem och se platsen vi ska inreda. Inte helt lätt det där att inte ha närheten, att springa över och kika på färger och möbler. Så varje gång jag åker upp måste jag ta med mig ALLT för att kunna utesluta saker.

C51A8CA4-95E6-4C10-AF6B-A8D3E26824CC

Just nu har jag satt tonen i vardagsrummet och väljer mellan två olika kulörer i sovrummet… Men det roliga är att när jag tittar på bilden ovan, med herrarna vet jag vilken jag ska ta. Ibland ser man bara i en bild, hur allt kommer att bli.

Så nu ska jag ta mig en snabb promenix i solen, lite lunch och sedan fortsätta skapa en harmonisk helhet till detta projekt! Så kul!!

Ha en fin dag alla härliga!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Hej! Jag älskar att du skriver lagom mycket i dina inlägg, man blir nyfiken…. och jag måste också säga att jag är sååå avis på det du gör. Jag vill bli som du! Jag ska fortsätta att kämpa…. Du är grym!

  kram Angelica

  1. Men tack söta söta du… läser du till inredare?? kram

 2. Hej,
  Älskar din blogg och inspireras från både den och ditt instagram.
  Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig genom att tipsa om en fin, rätt så nätt, bekväm och stilren loungestol/fåtölj.
  Jag letar som en galning och antingen är de för massiva och stora eller så är de för låga (och då kommer inte mina stackars föräldrar ur dem:-) eller så är de för små och instabila.
  Vore helt fantastiskt om jag kunde få lite tips:-)

  1. Har du kollat in joxet sortiment… även ellos har många bra.

   1. Hej,
    Absolut, är jätteförtjust i både Ellos och Jotex men har varit lite försiktig med möbler därifrån då jag inte riktigt har varit säker på kvalitén men det är kanske dags att våga:-)

 3. Spännande det ska bli att se slutresultatet😁
  Kanske man kan få inspiration till färgsättning från ditt nya projekt, till hallen på övervåningen. Nedervåningen (hela) är målad i Simplicity Greige så nu väntar övre hall och trappvägen som syns i både över och nedervåningen. Kul att suga lite på den karamellen……

  1. Klart det är .. vila i projekten, inte förhasta sig och så njuta av resan 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..