ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Carl Zeiss

”Ser bra” ut i nya brillor…

/

Carl Zeiss

IMG_3092

I samarbete med Carl Zeiss har jag fått möjligheten att prova deras intelligenta solglas AdaptiveSun, vars färgstyrka varierar beroende på hur soligt det är ute.

IMG_3096

En fantastisk idé! Du hittar dessa glas hos många av Sveriges fristående optiker när du köper solglasögon med styrka.

IMG_2607

Jag besökte Optica i Helsingborg för några veckor sedan. Jag gjorde en synundersökning och därefter i vanlig ordning, valde jag bågar. Efter hjälp och rådgivning hittade jag på kort tid mina bågar och sedan var det dags att välja vilka glas jag vill ha. Carl Zeiss har en mängd olika varianter med en gradalfärg som är ljusare nertill eller varianter med hel färg. Man väljer den färg man tycker det är mest bekvämt att titta genom, varm brun, kall blå eller mera neutrala grå och pioneer. Det finns också möjlighet för polariserande glas som är extra sköna när man rör sig vid reflekterande ytor såsom vatten och längs våta vägar.

IMG_2605

Det är av stor vikt att välja glas som matchar tonerna på bågen. Jag tycker det ser extra elegant ut med en gradalfärg, vilket också passade perfekt med mina skölpaddemönstrade bågar.

Älskar hur det funktionella glaset som ger ett bekvämt ljusförhållande i alla situationer, samtidigt kan ge ett högst modemedvetet intryck.

IMG_3098

Vad tycker jag då efter att ha använt glasögonen en vecka?

Ja förutom att alla tror jag blivit märkvärdig, då jag använder glasögonen såväl ute som inne (jag glömmer helt enkelt bort att de sitter på då de anpassar sig efter ljuset), så är jag såååå nöjd! Talat från en person som undvikit solglasögon i alla år då jag känner mig instängd i dem. Men nu, med risk för att se ut som en Hollywoodstjärna 24/7 (det kan man ju leva med) kommer jag låta de här vila på näsan så ofta som solen tittar fram.

IMG_3105

IMG_3108

Toppbetyg och verkligen något jag rekommenderar!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand samt fotograf Louise Åkesson

.

.

14
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00