Fredag och en härlig känsla av välbehag

add simplicity

Fredag och efter en intensiv jobbvecka ska det bli riktigt härligt med lite ledighet. Tycker om att barnen också längtar till fredagsmyset. Alltid samma prat på torsdagens kvällsmiddag. Vad ska ätas till myset, Let’s Dance förberedelser, och snacks som ska inhandlas.

Känner mig för en gångs skull i fas och har till och med städat inför helgen, och förberett middagen. (Ja det tillhör inte vanligheterna det kan jag lova). Men jag tänkte på det att känslan av att vara i fas och ha det någorlunda förberett och fint hemma ger ju en sådan feeling av välbehag, som sedan smittar av sig på ens humör. Ibland räcker det att bara gå upp 30 minuter tidigare om morgnarna för att komma dit hän. Och det är så värt det. Blir en bättre mamma om jag skippar snoozandet.

Med den här bilden från vår hall med en glimt in på gästtoaletten som jag bara älskar önskar jag er en fin fredag och trevlig helg.

Färgen är Heartwood från Akzo Nobel som jag hade ett samarbete med för några år sedan, men nu är jag sugen på att byta ut den till något annat. Får se vad det blir!

Nej, dags att lägga in en extra växel så man kan koppla av i helgen.

Kram på er, Jannice

Inköpsställen:Sidoboard, ÅhlénsVas, Dekohem.Urna, Newport.Ljusstakar, HM HomeSpegel, Dukatbord.Tapet Jungle, Colen and Son.Kommod, Superfront

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity Inlägget innehåller adlinks

.

.