Njutbara stunder, vårsol och nytt poddavsnitt

Påsklov

IMG_3613

Underbart sköna lediga dagar med familjen. Långa frukostar avlöses med häng i trädgården.

DE4A330D-EF2C-41BB-9DD8-1BC20852AFCF 2

Påsken är ju verkligen en höjdarhögtid! Våren är här och så även värmen. Vi har både ätit ute, påtat i trädgården och picknickat!

IMG_3594-2

De vackra kristallglasen Manhattan är från Newport och finns nu på rea här för er som tycker om dem lika mycket som jag gör. Ljuuuuvliga!

IMG_3609

Nytt poddavsnitt på Stilsnack ute nu. Vi pratar om klädernas feng shui, avhandlar vita jeans och baguan. Lyssnar gör du direkt genom att trycka HÄR.

Ha en sköna påskdag med oss i lurarna och solen på näsan.

Kram Jannice

Bild:  Jannice Wistrand, Add Simplicity 

.

.

 

 1. Cilla skriver:

  Hej,

  Så mysigt!!!!!!
  Jag har sett att du har stenar i din gräsmatta som en gång! Kan du berätta lite vad det är. Vi sneddar över gräset där det saknas en gång. Fy skäms på oss! Jag vet att du brukar säga gör om och gör rätt. Tänkte vinkande lägga ut stenar som en gång och såg din fina lösning. Tack Cilla

  1. Det är stena av granit som vi lagt som en gång. Lätt som en plätt och perfekt för att spara gräset och få en skön chikänsla i trädgården.

 2. Marina skriver:

  Hejsan!

  Skulle man kunna få önska ett litet inlägg om hur man uppdaterar sin soffa med kuddar och plädar- som finns i butik just nu?

  Hörde i livepodden tex om gröna, snygga kuddar, och det vore SÅ skönt med typ: dessa tre passar bra ihop och med denna pläden, kanske länkat:)

  Tycker det är så svårt att få ihop kuddar ihop, och är lite trött mammaledig så har inte alltid supermkt tid att leta och så 🙂

  Bara en liten önskan 😉 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..