Denna vecka är jag gäst hos inredningspodden med Emelie Sundberg

 

C1553734-A1EA-4303-91BF-F11CC9AC41DD

.

Jag är veckans gäst på inredningspodden med Emelie Sundberg! Lyssnar gör du direkt här ovan.

mobiluppladdning_5cd2f095e087c35297f43a7e

Vi pratar om min resa från marknadschef till inredare och influencer, om Feng Shui, min inredningsfilosofi och mina bästa inredningstips!

mobiluppladdning_5cd2f10ae087c35271305b1f

Tack Emelie för en trevlig stund! Ska lyssna bums! Och vill ni se Emelies bilder från vårt hem så tittar ni här.

Nu är jag hemma i Skåne igen efter galet roliga dagar i Stockholm. Jag ska kika på bilder, och alla meddelanden som fullkomligt rasat in efter gårdagens premiär av Monluxsviten, sen ska jag självklart visa en massa bilder här på bloggen.

Kram Jannice

 

 1. Å jag ska lyssna idag, när huvudet är lite mer med mig igen.
  Håller med om att du verkligen har en behaglig röst att lyssna till, det har både du och Katarina. Det är därför ni har den bästa podden tycker jag. Galna, roliga och igenkännande, men med så behagliga röster båda två. Blir verkligen alltid lugn när jag lyssnar, och vissa avsnitt lyssnar jag på fler än en gång faktiskt.

  Ja, ert hem är ju det finaste jag skådat… Sådan harmoni på prick allting.
  Jag har ett litet ärvt minibord som jag engång sprayade svart… Det har nu blivit skavt och jag tänkte då att jag skulle ha det vitt eller ljusgrått som övriga möbler här hemma. Det är ju mer min grej liksom.
  Men igår slog det mig att det kanske ska vara svart? Att man liksom behöver ett svart objekt i hemmet? Kanske tänker jag fel… Det står under vårt svartvita canvasbrölloppsfoto. Så kanske ska jag bara bättra det helt enkelt… Vad tror du?

  Så tack för all inspiration! Jag läser ALLA dina inlägg även om mina kommentarer duggat mindre tätt på sistone.

  Ha en fin torsdag!
  Varm kram Anna

  1. OMen du tack kära Anna, du är alltid så generös. Tack för det. Du anar inte vad det uppskattas.

   Jag tror det är fint om du målar det lite grått. Låter jättefint!

   Stor kram Jannice

 2. Kicki skriver:

  Har lyssnat och tycker verkligen om att höra dig prata🥰
  Långtifrån alla är behagliga att lyssna på, men du pratar varken för sakta el för fort och väldigt tydligt och absolut inte tillgjort som många andra👍
  Även om jag hört detta tidigare så var det ändå intressant. Vad jag inte hört var när ni köpte huset och hur det var då. Kul att höra❣️
  Kram Kicki

  1. Men tack vad glad jag blir. Aldrig någon som sagt till mig förut. Stort tack det värmde verkligen. kram till dig.

 3. Har såklart lyssnat! Kul att höra dig i en podd till 🙂 vill fråga om dina hortensia, är de äkta? Stod o fingrade konstgjorda på Mio idag men visste inte om det såg tillräckligt äkta ut…?
  Ha en fin kväll!
  PS. Har precis satt upp gardinstången längre upp i sovrummet… efter dina tips om hotellkänsla… (= måste fixa nya gardiner då de såklart inte gick att lägga ned utan att få en rand vid tidigare kanten…)

  1. Åh vad roligt!! TACK! Alltid kul att höra någon annan intervjua. Tycket själ det var ett bra avsnitt! De är från MIO 🙂

   Snyggt , lär bli toppen med rätt längd! kram

 4. Så bra du var i Inredningspodden! Intressant att höra om din yrkesmässiga resa och om Feng Shui, så klart! Vill passa på att tacka för alla tips och all kunskap du bjuder på i bloggen!

 5. Åsa skriver:

  Självklart har jag lyssnat❤ Intressant att höra hur hela din resa började och hur du tänker när det gäller inredning. Har sagt det förr men det tåls att höra igen, du är så fantastiskt duktig och härlig människa Jannice❤❤ Kram

  1. Men stoort tack kära! Vad glad jag blir. Varm i hjärtat.tack <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..