Lyxigt sovrum? Det är sänggaveln som gör det!

Sovrum

8a1dcfa50245814dfc11a0787931c4a9

Sovrumstips!

Vill du skapa ett pampigt sovrum, då är det sänggaveln som anses vara den viktigaste fokuspunkten, så välj den med omsorg och välj gärna en som är minst 125 cm hög!

En sänggavel skapar inte bara en trygg känsla, utan är dessutom skön att luta huvudet mot när man läser en bok.

I dagens inlägg har jag plockat ihop några prisvärda sänggavlar som jag tycker alla ger en pampig och hotell-lyxig sovrumskänsla.

b-12

Sängaveln Charleston som tar upp stilen i bilden ovan perfekt, ger den där extra eleganta  och slottsliknande känslan på en sekund! Finns i olika storlekar hos Jotex.

b-4

Sänggaveln Skene i sammet, finns även den hos Jotex och görs i 8 olika kulörer. Klädd med knappar känns den påkostad för denna peng!

b-13

Almora sänggavel, kanske inte så mjuk som en stoppad sänggavel men makalöst snygg! Passar såväl det moderna hemmet som det klassiska och retrochica, finns hos Jotex. Liknande hittade jag även i brunt och den heter Orrviken.

b-14

Är du förtjust i den klädda Art Deco stilen? Jamen då är den här sänggaveln klockren. Till riktigt bra i pris, i en underbar rosa ton och i materialet sammet! Tillsammans med kulören ockra blir det riktigt chict. Du hittar sänggaveln hos Ellos. Överkastet, här.

b-15

Vill du istället ha en slät sänggavel som du enkelt hänger upp på väggen finns Vellino i sammet i 4 olika kulörer. I mer rena linjer är den perfekt till mönstrade tapeter.

Det var några sänggavlar som alla ger en skön trygg känsla i sovrummet, och hjälper till att skapa den där lyxiga hotellsrumsviten som vi gärna vill åt när det kommer till sovrum. Och glöm inte att sänggaveln är den som sätter stilen i sovrummet! Det är här du väljer om du vill vara romantisk, klassisk, modern eller dekadent!

Ha en fin dag!

Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 1. Sussi skriver:

  Hej
  Jag undrar också var i från den första= snyggaste gaveln kommer?
  Mvh
  Sussi

  1. Åh vet faktiskt inte… stod inte när jag hittade bilden. kram

 2. Elina skriver:

  Jag älskar dina tips Jannice!
  Vet du var den allra första sänggaveln är ifrån?

  Kram
  E

 3. Fina tips. Älskar hotellklätt (jag som frågade dig vad den stilen kallades i Stilsnacks live chat hehe). Jag önskar en fortsättning med tips på hur man får till olika hotellbäddningar och färgmatch med gardiner, kuddar och överkast. Med produkttips från dina samarbetspartners 😀 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..