Veckans kap – gardiner!

Veckans kap – gardiner!

Det var ett tag sedan jag tipsade er om några prisvärda köp! Många har frågat mig om gardiner på sista tiden, så här kommer fyra tips!

Skärmavbild 2019-05-23 kl. 11.43.26

Sweety multifunktionsgardin i 2-pack för endast 398 kr hos Jotex. Enfärgad satin med matt yta ger ett sofistikerat intryck och finns i olika färger som ger dig härliga valmöjligheter. Gardinerna har ett påsytt multifunktionsband för olika upphängningar.

Skärmavbild 2019-05-23 kl. 11.49.14

Ikeas Maj-Gull använder jag tex i min studio och i vårt sovrum. Perfekt som mörkläggningsgardin och finns i en massa vackra kulörer. 2-pack för 299 kr.

b-16

Daisy sammetsgardin nu nersatt med 25% (en del färger upp till 40%). Finns i hela 12 kulörer, ger ett ombonat exklusivt intryck och finns hos Ellos.

b-17

Ute efter en tunnare gardin som släpper in ljuset på ett vackert sätt? Celia 2-pack i skirt material. Perfekt även till uterummets tak (förnya en tråkigt uteplats med att hänga gardinen i böljande former i taket) eller pergola som ”väggar” då den torkar på ett nafs! Nu på rea för det otroliga priset 149 kr (2-pack). Finns i 3 kulörer hos Ellos.

Ha en fin dag i solskenet!

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 

  1. Malin skriver:

    Fina gardiner! 🙂 Så en liten fråga: vi funderar på att sätta upp gardinskenor hemma i vardagsrummet men fönsterbrädan når 20 cm från väggen. Hur hade du gjort? Satt skenan utanför eller kanske satsat på en annan stång? 🙂

  2. Birgit skriver:

    Så bra tips du kommer med. Vad har du för färg på din Majgullgardin i sovrummet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..