Till alla mammor därute…

Morsdag

Idag är det morsdag och denna dag känner jag mig alltid tacksam x 2. Dels, för att jag har lyckan att få bli mamma till två underbara barn. Charlie och Celine, som tagit livet till en helt annan dimension, där ingenting blir tråkigt och som dagligen visar mig vad som är viktigt i livet.

Och dels för att jag är så tacksam över den mamma livet gav mig. Vi har så fantastiskt roligt tillsammans, reser, skrattar och stöttar varandra i vått och torrt.

Jag vet att det är inte alla som har den ynnesten, varken att få bli mamma eller att få ha en god relation till sin mamma, eller ha henne vid liv. Så kära ni som har, ta vara på varandra, säg det där ni känner, ring det där telefonsamtalet ni borde och var snälla, alltid.

Idag hyllar vi varandra, våra mammor och oss själva.

Det finns stunder då man tvivlar på sin förmåga med brist på tålamod och pedagogiska förklaringar. Men då lovar vi att vi sätter oss ner, andas, och tänker på lyckan över att få vara mamma och att faktiskt alla mammor känner och har det likadant. Vi oroar oss, vi tvivlar, blir förbannade över samma saker, och den där perfekta sociala media världen som bara syns utåt är endast små ljusglimtar ur människors liv. Att det är så 24 timmar om dygnet för någon, finns inte. Alla har vi vår ryggsäck att bära.

Så klappa dig på axeln. Livet hörrni… det är allt bra gött de!!

Kram på er alla fina mammor där ute och en speciella kram till min mamma denna dag som alltid funnits och som alltid finns där för mig. Här är en favoritbild på oss från Madrid.

••••••••••••••••••••••••••••

Och du, har du inte fixat presenten till mamma än?
Här har du ett tips från mig. DS.

••••••••••••••••••••••••••••

 

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

  1. Marina skriver:

    Så fint skrivet och som någon skrev ovan- mkt tänkvärt ❤ Jag firar idag min första Mor dag med min lilla flicka på 8 mån. Och oj vad jag kan relatera till precis allt du skrev.

    All kärlek

    1. Åh grattis , så fantastiskt och sicken gåva. kram till dig och din dotter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..