ANNONS

Inspiration kring trädgård och utomhusbelysning

/

simplicity trädgård belysning 10

Tänkte börja veckan med inspiration kring trädgård och utomhusbelysning! Denna ack så viktiga men bortglömda detalj i våra svenska trädgårdar. Belysningen ger liv åt din trädgård och hjälper till att skapa platser och blickfång. Här kommer några exempel på utomhusbelysning mark, led, tak och dekoration.

Allmänbelysning

När vi anlade vår trädgård var utomhusbelysningen med från första början. Karin hjälpte oss att skissa in en allmän belysning runt om hela trädgården samtidigt som hon ritade vår trädgård. Ljussättning, för såväl huset, sittplatser som, träd och buskar och markbelysning från grind till entré.

simplicity trädgård belysning 2

Punktbelysning (utomhusbelysning sensor)

Liksom inne, tänk på att punktbelysa ett träd eller som till höger en bambubuske med skira blad för maximal effekt. Vi har utomhusbelysning sensor, som gör att det tänds och släcks utefter mörker och ljus.

simplicity trädgård belysning

Dekorationsbelysning (utomhusbelysning led, solcell)

En ljusslinga från Granit och vita vackra solcellslampor från Ikea (som fungerar lika fint som utomhusbelysning för tak) har gjort vår trädgård till en oas där tankarna lätt svävar till en taverna i Italien. Älskar´t! Och detta bara genom att addera rätt belysning. Tänk på att det är dekorationsbelysningen som skapar stämningen.

simplicity trädgård belysning 4

simplicity trädgård belysning 6

simplicity trädgård belysning 7

Utomhusbelysning mark

Genom att jobba med markbelysning från grinden och fram till entrén, ger man den vägledning man behöver för att skapa en trygg miljö mörka kvällar.

simplicity trädgård belysning entre

Levande belysning

Levande belysning är även den en stämningshöjare och skapar också värme när det börjar skymma och graderna sjunker. Tända ljus, lyktor och härliga öppna eldfat är några exempel.

simplicity trädgård belysning 9

Nedan ser ni en blandning av allmänbelysning, spots och dekorationsbelysning i form av levande ljus.

simplicity trädgård belysning 11

simplicity trädgård belysning 111

Hoppas vår trädgård, och några av våra belysta platser inspirerade er till att införskaffa och belysa era trädgårdar, uteplatser och balkonger. För effekten är magisk! Det kopplar samman inomhus med utomhus, skapar trygghet, stämning och inbjudande sittplatser och miljöer.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

19
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00