ANNONS

Liten blir stor…

/

Födelsedagskalas.

IMG_5080

Idag blir vår lill-kille 8 år! Hjälp, liten har blivit stor och just nu känns det som om allt gått så fort! Nyss låg han ju i min famn och sökte tröst och nu dansar han obehindrat på vattnets vågor. Spelar fotboll med killarna, läser böcker, grubblar över saker som händer i världen och räknar multiplikationstabellen.

Min fina kille, en av de klokaste människor jag vet och som lärt mig så mycket i livet. En vis och gammal själ i en liten kropp. Snäll, omtänksam och empatisk. Så tacksam och stolt över att få vara din mamma Charlie.

IMG_5081

Och trots åldern och åren som går hoppas jag aldrig du blir för ”stor” för att släppa in din mamma, be om råd och kramas.

Fin fredag på er alla! Här skiner solen, vi hänger i trädgården och senare blir det restaurangbesök på Pinchos för att fira!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

2
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00