Snyggt i sängen…

Pyjamas till bra pris!

1-2

Nu kommer snart en tid när man kanske åker och hälsar på vänner, släkt, bor över på hotell eller i husvagn. Eller lika viktigt när man äter frukost i trädgården och står och pratar med grannen. Då är det rätt gött att inte känna sig helt avklädd. Att sova med stil, i tunna material som man lika väl kan ta en runda i trädgården i gillar jag. Jag pratar såklart om att investera i något snyggt att sova i.

Hittade den här pyjamasen som finns i tre kulörer, 3 uppsättningar, man köper överdel och en underdel. Snyggt att svassa runt i under semestern och sommaren.

Du hittar den hos Lindex, här.

Önskar er en fin lördag! Här fortsätter festligheterna. Idag ska det firas med kusiner och mor-och farföräldrar, och några vänner! Men först lite fotbollsturnering som sig bör en lördag. Haha..

Kram på er,
Jannice

Bild: Lindex
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

  1. M skriver:

    Hej! Jag undrar om du har några bra tips att ge mig. Har nyligen flyttat in i vårt första gemensamma hus! Jätteroligt och samtidigt förvirrande inredningsmässigt! Huset är nytt och vi har hela tomten är en lerhög just nu. Det finns mycket att göra! Inomhus är det kalt med vita väggar och jag har ingen aning om hur jag/vi ska inreda.. vet inte vad som är vår stil eller vad som passar huset. Det är så mycket att göra både inne och ute och ekonomiskt kan vi inte göra allt samtidigt! Har du några tips?😊

    1. Det låter som ni ska börja sätta er ner och riva ut bilder eller pinna fina bilder som ni gillar på Pinterest. Så att ni hittar stilen, innan det ska ni inte göra något 🙂 börja med det och sedan ser man vilken stil man tycker om färger osv och så börjar man i små steg framåt. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..