ANNONS

Söndagskväll i trädgården och en trött mamma…

/

Sommar trädgård

IMG_6002

Sent inlägg här. Kalajs i dagarna 3, så här har ni en trött mamma. Slutet av maj är alltid ett riktigt fest-rejs för oss.

I motsats till dessa härliga och trevliga ”yang aktiviteter” gick jag en runda i trädgården och njöt av allt det vackra som blommar just nu. Ett tips som jag tycker alla ska ta efter. En runda på kvällen (helst även på morgonen) blir en fin start och avslutning på dagen. Att ta vara på den här tiden långt in i hjärteroten är bra för själen.

Kolla bara in dessa ljuvliga anemoner ovan. Hur fantastiska? Och färgen? Underbar! Tog in några förra veckan och de står länge i vas också.

IMG_6003

Vi har en riktig gammal murgröna som växer mot vårt plank. Just nu har den så fint täckt vårt bord som vi har precis vid entrén där jag samlat olika Buddha figurer.

IMG_5926

Ha nu en riktigt fin söndagskväll! Den söta blusen har min bloggkollega Hanna Wendelbo tagit fram i samarbete med provrummet. Hanna är känd för sina mönster, främst på tapeter, men nu har det även hamnat på kläder. Heja dig Hanna!! Jeansen är från Lindex (höga midja culotte – är inte säker på om de finns längre) för er som undrar det. Glasögon från Oscar Reide och läppstift i härlig sommarfärg från Other Stories.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

2
62

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00