ANNONS

Inredningstips kring matplatsen och köksmöbler

/

.


Inredningstips:

Välj inte samma färg eller träslag på bord och köksstolar. Det kan lätt bli platt och tillrättalagt. På bilden ovan tycker jag man har skapat en fin balans mellan trädbordet och de svart svarta stolarna med vit sitts som stramar upp platsen. Den svaga tonen på väggen boar in platsen och tavlorna binder samman matplatsen med väggen.

Visste du förresten om att man äter långsammare vid ett mörkt träbord än ett vitt. Vitt bord skapar snabbare energier och gör oss effektivare. Tåls ju att fundera kring när man ska välja skrivbord. Vad behöver du?

Här bär det iväg mot Norrvikens trädgårdar. Ska träffa Elsa Billgren för att se hennes utställning där, tillsammans med fler kollegor i branschen.

Kram Jannice

Bild: Sköna hem

.

.

9
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00