ANNONS

Tips kring valet av klänning och fina köp

/

Klänning till sommarens alla fester.

app005prod

I vårt senaste poddavsnitt på STILSNACK pratar vi do’s and don’ts i Feng Shui samt klänningar. Katarina pratar om 5 sätt att få klänningskoll. Vad du ska tänka på när du ska hitta den perfekta klänningen till din kroppsform. Idag tänkte jag tipsa både om vårt poddavsnitt om klänningar som du hittar här och några fina klänningar som jag hittade ute i butik just nu. Lite inspiration till midsommaren och sommarens fester kanske?!

Ovanstående ljuvligt gula hittade jag på Other Stories och finns att klicka hem här.

app005prod-3

Prickigt i smickrande grön ton som lyfter solbrännan. Så fin! Finns hos Other Stories.

3

Den perfekta klänningen! Till vardags med vita sneakers, till stranden med sandaler och hatt och med fina ballerina och scarf i håret i city. Finns hos Lindex.

app005prod-2

För dig som lätt blir brun. Så snyggt med det här exotiska mönstret i mörkare ton, med smycken i guld. Finns hos Other Stories.

app005prod-4

Julia Roberts i Pretty Woman. Hur kan man inte tänka på den filmen när man ser den här klänningen. Kortare, men de klassiska prickarna tillsammans med den vackra rostbruna tonen som gör den elegant. Finns här.

En annan variant på Julia Roberts klänningen till kanonpris hittar du hos Lindex, HÄR.

4-2

En riktig färgexplosion, extra fin för dig som är kontrastrik i dina toner (tänk kronprinsessan och Silvia). Finns hos Lindex.

app005prod-5

Ljuvlig klänning i klassiska färgen khaki. Klicka hem eller besök butiken, här.

Vill du lära dig mer om klänningar lyssna på vårt Stilsnack avsnitt HÄR där Katarina guidar dig till bästa klänningen för just dig.

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

1
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00