Sommarinredning i skön balans…

Sommarinredning i ljuvaste vitt beige och brunt

simplicity svart vit beige

Beige toner, mörkbruna detaljer och vitt. En kombination jag ofta faller för om sommaren. Så vackert, vilsamt och med mycket grönska till blir det så balanserat och fint.

simplicity beige svart

I vår podd har jag pratat om det här med  fönsterdekoration, och ovan ser ni ett ypperligt exempel på hur man hanterar ett stort fönster. Stora fönster, stora växter, och sedan motsatsförhållande på det. Superfint!

simplicity beige toner

En riktigt härlig läsplats. Trots att det är vid fönstret så hjälper gardinerna till att skapa en trygg omhuldande plats där chiflödet minimeras och ger en skön lugnande känsla.

simplicity beige svart 111

Att placera en härligt stor växt i en hörna ger både liv till rummet och en fin harmoni till helheten.

Idag blir det skönt häng här på Cypern innan det vankas hemfärd! Efter en underbar vecka ska det  bli härligt att få komma hem till sitt, och veta att sommaren ligger framför oss. En oslagbar känsla hörrni!

Jag och Katarina ska också spela in kommande poddavsnitt. Alltså jag är så glad över vår podd STILSNACK!!! Först och främst att den uppskattas så mycket!!! Att jag får hänga med Katarina och att jag fått en kollega, samt att vi har så makalöst roligt tillsammans!

——————–

Har du missat något avsnitt på Stilsnack? Eller till och med missat att jag har en podd tillsammans med stilexperten och moderedaktören Katarina på Tara? Då har du möjligheten att lyssna ikapp i sommar! Vi snackar inredning, mode och stil. Vi delar med oss av handfasta tips hur du skapar din stil både i hem och garderob. Utan pekpinnar, med glimten i ögat och med många skratt. Vi tar av din tid, då ska du också få med dig något matnyttigt och glädjefyllt från halvtimman du delar med oss. Du hittar alla våra avsnitt HÄR!

HÄR HITTAR DU STILSNACKS ALLA AVSNITT!

Önskar er en härlig dag!

Kram Jannice

Bilder: House to home, Slettvoll

.

.

 

 

 

 1. Så glad att jag hittade er podd – eller hittade o hittade, följde ju redan dig slaviskt på bloggen! Bästa podden , alltid så peppande, inspirerande och så blir man så himla glad av att lyssna på er😃 Ett jättestort plus till er båda, är att ni verkligen bryr er om era lyssnare . Jag har ställt frågor både om inredning och klädval och fått svar med tips jättesnabbt . Vilken fantastisk service 👍🏻😃💕
  Önskar er båda en härlig sommar☀️
  Kram Catarina

  1. Åh tack tack för fina ord. Stooooor kram till dig från mig och katarina hälsar här. Gulledej vad glada vi blev av din kommentar. kram

 2. Julia skriver:

  Alltså vilka vackra bilder! Din blogg är den enda jag följer varje dag och jag har inte missat ett enda stilsnack avsnitt-både podden och din blogg har gett mig så otroligt mycket då jag är en sån som absolut är intresserad av mode och inredning men är absolut ingen trendjunkie och era handfasta tips och råd ger mig precis allt jag behöver för att hålla mig classy (ditt favvoord och mitt med :-)) och samtidigt finns det ett djup och en långsiktighet – älskart! Fortsätt så!

  1. ååååå så fina ord TACK TACK TACK! du sköna böna!!
   kram på dig!

 3. Jenny skriver:

  Hej
  Fast jag har ju inte så där vackra fönster med spröjs och fina foder…. jag har enkla fönster från 60-talet med fönsterbänkar i grå marmor som man ser fästena under när man sitter i soffan…. Har tom beslag i grå plast som jag försöker byta ut men hittar inga som fungerar… och tom fula fönsterlås som inte är så lätt att ta bort….(men måste på nåt sätt) Inte lika lätt att dekorera. Vill ju ha WOW-känsla, hur får man till det då? Hälsningar Jenny

  1. fokusera på rejäla växter och vackra krukor och skira gardiner.. låt dem tala . kram

 4. Så vackra miljöer!
  Å klart jag lyssnar!!! BÄSTA podden, ni är oslagbara 🙂
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..