Sommarinredning i skön balans…

Sommarinredning i ljuvaste vitt beige och brunt

Beige toner, mörkbruna detaljer och vitt. En kombination jag ofta faller för om sommaren. Så vackert, vilsamt och med mycket grönska till blir det så balanserat och fint.

I vår podd har jag pratat om det här med  fönsterdekoration, och ovan ser ni ett ypperligt exempel på hur man hanterar ett stort fönster. Stora fönster, stora växter, och sedan motsatsförhållande på det. Superfint!

En riktigt härlig läsplats. Trots att det är vid fönstret så hjälper gardinerna till att skapa en trygg omhuldande plats där chiflödet minimeras och ger en skön lugnande känsla.

Att placera en härligt stor växt i en hörna ger både liv till rummet och en fin harmoni till helheten.Idag blir det skönt häng här på Cypern innan det vankas hemfärd!

Efter en underbar vecka ska det  bli härligt att få komma hem till sitt, och veta att sommaren ligger framför oss. En oslagbar känsla hörrni!

Jag och Katarina ska också spela in kommande poddavsnitt. Alltså jag är så glad över vår podd STILSNACK!!! Först och främst att den uppskattas så mycket!!! Att jag får hänga med Katarina och att jag fått en kollega, samt att vi har så makalöst roligt tillsammans!

——————–

Har du missat något avsnitt på Stilsnack? Eller till och med missat att jag har en podd tillsammans med stilexperten och moderedaktören Katarina på Tara? Då har du möjligheten att lyssna ikapp i sommar! Vi snackar inredning, mode och stil. Vi delar med oss av handfasta tips hur du skapar din stil både i hem och garderob. Utan pekpinnar, med glimten i ögat och med många skratt. Vi tar av din tid, då ska du också få med dig något matnyttigt och glädjefyllt från halvtimman du delar med oss. Du hittar alla våra avsnitt HÄR!

HÄR HITTAR DU STILSNACKS ALLA AVSNITT!

Önskar er en härlig dag!

Kram Jannice

Bilder: House to home, Slettvoll

.

.