ANNONS

Veckans kap – kuddfodral i en mängd vackra kulörer

/

Kuddfodral till bra pris i 18 olika kulörer.

b-18

Det är inte lätt att hitta den gråblå tonen som är extra vacker i inredningen så här års. Igår spelade vi in poddavsnittet som kommer på söndag, där jag pratar om hur man skapar en sommarkänsla på inredningen där hemma. En punkt innefattar svalkande färgsättning.

Veckans kap får därför bli det perfekt kuddfodralet i underbar gråblå ton (som också är snäll mot miljön). Finns hos Ellos och i hela 18 färgställningar för dig som föredrar en anna kulör. Och vissa är till och med rejält nersatta i pris.

Skärmavbild 2019-06-24 kl. 14.40.49

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.
.

.

0
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00