Chihöjare för ett bättre energiflöde i ett hem

Chihöjare inom Feng Shui blommor.

e69f5d55e1b84c1fd2a972ccf2c83790

Chi höjare inom Feng Shui ger energi till ditt hem

I Feng Shui talar man ofta om chi höjare. Föremål som ökar energin och får energin i ett rum att flöda på ett behagligare sätt, och som gör det vackrare för ögat och trivsammare att leva i.

Det finns olika sätt att öka chi i ett hem. Några exempel är att hänga kristaller i fönstret (ljusskenet det avger med härlig rörelse), speglar, växter eller belysning. Men det absolut bästa är en vas med färska blommor. Ni vet själva vad det gör med en vacker bukett på bordet.

 .

Det finns vetenskapliga bevis på att vi människor minskar vårt stresshormon (kortisol) med 20% genom att bara vara ute i naturen. Att ta in den i form av blommor eller annat i våra hem ger också effekt.

Glöm inte att ta in någon chi-höjare i hemmet för sköna energier hela veckan. Fredagsbukett i all ära, men mitt i veckan är också livet och just nu finns det gratis i naturen. Bara frossa!!

•••••••••••••••••••

TIPS!!

IMORGON GÄSTAR JAG OCH KATARINA VÅRT HELSINGBORG!
HÄNG MED OSS PÅ STILSNACK PÅ INSTASTORIES OCH INSTAGRAM UNDER HELA TORSDAGEN! DET KOMMER BLI GLADA SKRATT OCH MASSOR TIPS FRÅN FREDRIKSDAL!
VI SES VÄL?

•••••••••••••••••••

Önskar er en fin dag!

Kram på er,
Jannice

Bild: The Decorista, Sköna hem

,

,

  1. Siv skriver:

    Bra tips, men varför så mycket andra prylar högt och lågt? Känns bara rörigt för mig, men jag är medveten om att du visar foton från andra media. Väldigt vackert med kristaller/prismor i fönster, men ska nog inte hänga i starkt solljus. Finns det inte risk för att de blir brännmärken eller i värsta fall orsakar brand? För ett antal år sedan brann ett hus på Marstrand ned, då man hade haft en kikare av något slag liggande i ett fönster! Uppskattar din blogg med mycket fina tips, men ibland känns det same, same med ”alltid” samma färger…

    1. Grundatanken i feng shui, att omge sig med saker man tycker om. nr 1. och de gör nog det de som bor här. nr 2 fin balans mellan tingen. 3 har aldrig varit med om att en kristall satt brand eller ens blivit varm här hemma. den rör sig ju ständigt om den hänger. den blir inte statisk då. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..