ANNONS

Ge badrummet lite kärlek till en billig peng

/

Ge badrummet kärlek till billig peng.

hmgoepprod-5

Badrummet är ofta det rum som är mest obalanserat  i ett hem enligt Feng Shuins verktyg. Det beror på att vi ofta glömmer att ta in trä- och jordelementet. Här är ett fint exempel på hur man kan göra.

En jutekorg från HM Home ger jord. En fin stege, detaljer och vackra handdukar håller om inredningen och ger tyngd och kontrast. På handfatskanten eller om du är lyckligt lottad och har ett fönster i badrummet, placerar du en växt eller en liten vas (denna är superfin till kanonpris) med en blomma, som båda ger trä till rummet. Genast blir badrummet mer balanserat och trivsamt.

Mullvadsfärg på textil, eller badrumsmattan ger också jord till ett vitt kalt och kallt badrum.

Ge ditt badrum lite kärlek. Här börjar och avslutar du din dag!

Kram på er,
Jannice

Bild: HM Home
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

0
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00