Inredningsinspiration för dig med sommarstuga eller lantlig stil

Inredningsinspiration för sommarstugan

Skärmavbild 2019-06-25 kl. 13.06.23

Den lantliga stilen kantas av skavda möbler, enkla former, naturmaterial och vackra kulörer som skapar en avslappnad och rofylld känsla. De här vackra bilderna hittade jag i Systrarna Grenes pressmaterial. Allt finns alltså i deras butik.

Ett hett tips om du vill uppdatera stugan till en billig peng! Du hittar deras sortiment här!

Skärmavbild 2019-06-25 kl. 13.06.36

Skärmavbild 2019-06-25 kl. 13.35.22

Skärmavbild 2019-06-25 kl. 13.34.44
Skärmavbild 2019-06-25 kl. 13.34.32

Idag kan ni njuta av vårt sista poddavsnitt innan semestern på Stilsnack. Vi passar på och ta 3 veckors uppehåll nu i juli, så varför inte lyssna ikapp våra tidigare avsnitt eller lyssna om dina favoriter så är vi tillbaka efter semestern.

Våra poddavsnitt hittar du HÄR, eller där poddavsnitt finns!

Men vi fortsätter ju ses här i bloggen och på Instagram hoppas jag.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Systrarna Grene

.

.

 

 1. Kicki skriver:

  Hej Jannice! Efter år som trogen följare till din fantastiska blogg måste jag för första gången nu försöka rådfråga dig om en sak. Jag har lärt mig mycket om inredning av dig men nu är jag lite villrådig. Vi har köpt två friggebodar i funkisstil till vår sommarstuga, en till varje barn. Dom är på 15 kvadrat, i timmer, har sluttande tak bakåt och två smala avlånga fönster fram och ett avlångt fönster på ena kortväggen. Sonen på 18 år har valt att ha 3 väggar och tak vitlaserad i färgen vitkalkad och väggen bakom sängen laserad i patinagrå. Golvet blir också som vitlaserat. Hur ska jag tänka med övriga färger, former och material för att tona ner allt trä? Kvistar och ådring syns ju igenom lasyren. Det kommer bli en 160 cm säng, en beige bäddsoffa och två mindre byråar på var sida om sängen som ska målas i någon färg. Resten är inte bestämt. Jag vill att det ska vara en somrig och sval inredning. Lite maskulin. Metall sågar ner trä har du lärt mig, men hur får jag till det i praktiken. Jag tänker att det nog är många som sitter i laserade lite träiga stugor och kanske undrar samma som jag. Hoppas du har tid och lust att hjälpa mig! En stor kram till dig som lärt mig så mycket och som funnits i mitt liv varje dag i såååå många år.♥️

  1. Hej! Vad vackert det låter. Jag hade gått på ljusare grå på möbler, metall. Jobbat med doldförvaring på den lilla yta som finns som lugnar eventuella intryck från ådringen. Men tänk ljusare grå så det går i gråskala mot vitt. Någon växt för att att ge trä, och för att få in lite maskulin touch, accentfärgen till dessa grå toner, ovädersblå! Finns inget vackrare än en åskblå.

   lycka till! KRAM Jannice

 2. Malin skriver:

  Hej Jannice,

  Ditt blogginlägg den 4 juli. Bara en kommentar och en fråga och den ifrån mig . Skulle bli tacksam för ett svar.
  Kram

  1. Jag har semester och går igenom mina kommentarer en gång i veckan, på onsdagar. 🙂 kommer ned till den snart antar jag 🙂 kram

   1. Malin skriver:

    Aha, på så vis ok! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..