Vårt sovrum – och tips på prisvärda gardiner

sovrumsinspiration

sovrum stilleben addsimplicity 4

I sovrummet har jag ställt min favoritstol Pina från Magis och ett skrivbord med lite saker som får mig att må bra. En favorit är den söta porslins”asken” (skålen) som Lars Wallin gjort för Fyrklövern.

addsimplicity sovrum juli

Jag fullkomligt älskar koraller, jag tycker de är så vackra. Nu vill jag poängtera att detta inte är äkta koraller jag dekorerar mitt hem med, då det framförallt är en viktig beståndsdel för hela faunan i havet. Den fina krukan är en favorit som jag köpte för många år sedan och fick sista exemplaret av.

MAJGULL

I sovrummet har jag även investerat i mörkläggningsgardiner från Ikea. Deras MAJGULL måste jag bara rekommendera er (har gjort det många ggr nu). Använder dem också i lägenheten jag inreder till bomässan i Vallastaden, Linköping, hos kunder, i min Studio osv. Den ljusgrå färgen är perfekt och materialet ger en snygg och exklusiv känsla med sjysst fall. Finns i fler färger och 2 stycken färdigsydda kostar 299 kr.

addsimplicity sovrum gardin majgull

Nu semestrar jag vidare här. Må så gott och ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

  1. Frida skriver:

    Var kommer den fina fågeln från?

  2. Kajsa skriver:

    Jag har också köpt majgull efter dina rekommendationer 🙂 och detta skrivbordet, stolen, pyntet är så snyggt! Balans och harmoni 💕 Och något att vila ögonen på.

  3. Majgullgardinen ser jättefin ut. Jag ska ha mörkläggningsgardiner i vårt sovrum nu när vi flyttar, men är osäker på upphängningen om man vill att de ska gå från vägg till vägg men hängas upp i taket för att få in minimalt med ljus (dvs jag vill att gardinen ska gå så högt upp mot taket det bara går). Om du hänger gardiner för mörkläggning och hänger de i taket, och har dubbla gardiner (dvs en ljusare tunnare bakom) – vilken upphängning kör du då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..