ANNONS

Flöden, basen för en harmonisk inredning

/

Möblera från mitten.

blogg möblera i mitten av ett rum

Om vi ska gå tillbaka så långt bak som till vårt poddavsnitt 3 så pratar jag och Katarina om kroppsformer, flöden och det här med att möblera från mitten. Vem har sagt att man måste gå rakt fram genom ett rum? Oavsett om man har ett sådant här stort rum eller ett mindre gör en möbleringen (som ovan) att du nyttjar ytan maximalt och att du får ett skönt flöde som inte är rusande i rummet.

Här stoppar den stora lampan energiflödet, den mörka färgen på bordet ger lugn till inredningen och den stora buketten och korgen hjälper också till att bromsa energiflödet.

En matta på golvet hade också fungerat som en energistoppare. Anledningen till att jag tar upp det här är att finns det för mycket energiflöden i ett rum (massa fönster och dörrar, ljusa väggar) är det svårt att koppla av och känna harmoni som är grunden till välbefinnande.

Önskar er en fin fredag och glöm inte att tänka på det här med flöden i ditt hem. Vill du öka på eller bromsa flödena i ditt hem?!

Kram Jannice

Bild: AD

2
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00