Hur får du till den där sommarkänsla i ditt hem?

Sommarkänsla

Bukett ikea livet hemma addsimplicity

Sommar i hemmet med en vas fylld med blomster. Jag är lite nyfiken på dig som läser min blogg. Vad är sommar för dig i ditt hem? Vad gör du för att njuta lika mycket ute som inne av semester, värme och lediga stunder?

Skriv gärna i kommentarsfältet och dela med dig.

Önskar dig en fin dag och tack för att du tittar in här, trots sommar, sol och semestertider.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Anneli skriver:

  Visst är det fint med blommor men på grund av allergi och astma som följd är det en negativ sak med sommaren.

  Att sätta upp en skir gardin på utsidan av balkongdörren som insektsstopp och låta dörren stå öppen när vädret tillåter är sommar för mig. Härliga utemöbler som görs mer inbjudande med filtar och kuddar att skönt luta sig mot på balkongen. Tidigare hade jag sommar- och vintermöblering men har slutat med det. Har blivit lugnare i sinnet och behöver inte det längre :).

  1. Härligt det låter att du hittat dit sätt. Hoppas du har en fin sommar trots allergi. kram jannice

 2. Sara skriver:

  Jag sår alltid luktärtor på våren och sedan har jag till fina buketter som doftar så gott under stor del av sommaren!
  Byter även kuddfordral och filtar i soffan. På sommaren går det i blått och vitt vilket ger mig en sommarkänsla.

 3. Åsa skriver:

  I mitt sommarhus är det sommar året runt. En stuga med vita väggar och golv, med ett ljusblått kök och udda möbler med mycket inslag av rotting. Älskar mitt sommarhus. Mvh Åsa

 4. Mia skriver:

  Att plocka in vilda blommor, blåklockor prästkragar, rödklöver mm i vaser runt om i huset , det är sommar och njutningsfullt

 5. Blommor i vas vill jag ha nästan året om, men på sommaren blir det från trädgården, allt från snödropparna tidigt på våren, pioner på försommaren, till kärleksört mot höstkanten. En rosenkvist i badrummet kanske, det är ju sommarkänsla! Och så pelargoner i köksfönstret, även fast de trivs bäst ute vill jag ha några inne i kruka med. Så ja, det handlar om blommor..;)

  Ha det fint i sommarvärmen!
  Kram Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..