Alltså de här bootsen kommer jag bo i hela hösten…

Höstmodet 2019, cowboyboots i ormskinn.

IMG_8424

Att investera i ett par nya skor eller som i mitt fall boots inför hösten är mitt bästa tips för att uppdatera sin garderob. Flattered (adlink) har precis fått in en mängd höstnyheter och jag klippte till på dessa cowboyinspirerade boots Rebecca i sandfärgat ormskinnsmönster. I bruna toner kommer de ge edge till mina svarta basplagg i höst. Tjuvstartade redan i helgen när vi var i stan för lite mys.

IMG_8401

Kommer sitta som en smäck både till jeans, snyggbyxorna, kjolen och den sköna klänningen i höst.

IMG_8470

Jag gillar den feminina stilen som flirtar med de klassiska, men som också har något stökigt, eller rivig i sig. Lite rock n roll liksom. Bootsen i den här looken gör jobbet. Perfekta att bara slinka ner foten i, utan dragkedja eller knäppning. Lagom klack och skön spets!

IMG_8468

Nyfiken på Flattereds nya höst- och vinterkollektion med en mängd boots och snygga skor? Kika in här.

Min övriga outfit är:

Jeans och blus från Studio Stilista,
(ett måste att besöka om ni har vägarna förbi Råå och Hbg).
Oversize kavaj från KappAhl (länkat till liknande på rea nu).
Min väska är från Mulberry och modellen är den här.

Ha en fin dag hörni och njut av denna härliga måndag!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jonas Wistrand för Add Simplicity 
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

 1. B skriver:

  Jättesnyggt! Jag har en fråga om din fina väska, får man plats med endel i den? 🙂 Det ser ut som en bra modell!

  1. Den är i minsta laget. Jag får rum med min laptop, liten sminknecessär, kalender, mobil och glasögon. men å andra sidan vad behöver man mer. Det är som med förråd. ju större, desto mer skit samlar man , haha..

 2. Carina skriver:

  Wow så läckert!!

 3. Maria skriver:

  Jäklar, vad snyggt!!! Var bara tvungen att kasta iväg en kommentar. Önskar att du gjorde fler inläggen av den här sorten. Ha en bra vecka!

  1. Jamen då får jag börja göra det igen!! Gjorde det ett tag men då var det skilda åsikter. Men många verkar uppskatta det! kram

 4. Agneta skriver:

  Men så snygga. Det måste jag köpa.👍👌🥰

  1. Ja dt får du göra! Bästa köpet i höst, jag lovar 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..