ANNONS

Alltså de här bootsen kommer jag bo i hela hösten…

/

Höstmodet 2019, cowboyboots i ormskinn.

IMG_8424

Att investera i ett par nya skor eller som i mitt fall boots inför hösten är mitt bästa tips för att uppdatera sin garderob. Flattered (adlink) har precis fått in en mängd höstnyheter och jag klippte till på dessa cowboyinspirerade boots Rebecca i sandfärgat ormskinnsmönster. I bruna toner kommer de ge edge till mina svarta basplagg i höst. Tjuvstartade redan i helgen när vi var i stan för lite mys.

IMG_8401

Kommer sitta som en smäck både till jeans, snyggbyxorna, kjolen och den sköna klänningen i höst.

IMG_8470

Jag gillar den feminina stilen som flirtar med de klassiska, men som också har något stökigt, eller rivig i sig. Lite rock n roll liksom. Bootsen i den här looken gör jobbet. Perfekta att bara slinka ner foten i, utan dragkedja eller knäppning. Lagom klack och skön spets!

IMG_8468

Nyfiken på Flattereds nya höst- och vinterkollektion med en mängd boots och snygga skor? Kika in här.

Min övriga outfit är:

Jeans och blus från Studio Stilista,
(ett måste att besöka om ni har vägarna förbi Råå och Hbg).
Oversize kavaj från KappAhl (länkat till liknande på rea nu).
Min väska är från Mulberry och modellen är den här.

Ha en fin dag hörni och njut av denna härliga måndag!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jonas Wistrand för Add Simplicity 
Inlägget innehåller adlinks

.

.

8
70

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00