ANNONS

Några snabba badrumstips!

/

Badrumstips

Blanda gärna in varma metaller så som mässing i ditt badrum. Istället för korg är detta ett perfekt sätt att bryta av ett annars svart och vitt badrum. Här hade jag valt ett svart toalettlock för att ge kontrast och hämta hem det svarta. Enkelt sätt att förnya ditt badrum!

Dekorera med en vas med blommor och några tavlor och vips blir genast toaletten eller badrummet en mysigare plats. Vi glömmer ofta väggarna i dessa rum! Med fina hyllor till förvaring, eller med uppsatta tavlor och speglar blir känslan en helt annan.

Kaffebönor i en plastlåda eller glasskål för att hålla penslarna på plats! Både smart, snyggt (jordar det annars kalla och kala badrummet) och så luktar det ju gott också.

hmgoepprod-7

Samla dina små stilleben på en bricka. Enkelt att flytta och ett bra sätt att förvara dina småpryttlar utan att vara rädd för att det ska ramla ner i handfatet eller på golvet.

hmgoepprod-6

En vacker tvålpump kan göra underverk för den lilla toaletten. Modernt, grafiskt, klassiskt, romantiskt eller lantligt? Den här ovan ger med sitt uttryck en elegantare känsla och flirtar lite med Chanel.

b-19
Enklaste knepet av dem alla! Lyxiga handdukar! Just nu tycker jag Ellos har många fina att välja mellan.

Det var mina enkla och relativt billiga tips på hur du med små medel kan förnya ditt badrum eller toalett.

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: House to home och Lars Jansson
Inlägget innehåller adlinks

.

.

0
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00