Sötaste mattan till barnrummet…

Matta till barnrum

hmgoepprod-9

Men titta på den här bomullsmattan från HM Home. Hur söt?! Perfekt till barnrummet, eller varför inte till en mindre hall eller badrum.  Strl 140 x 200 cm. Blev sugen att köpa den till Tullans rum som jag håller på att fixa här hemma. Hon har ju fått stor säng nu. Gulle!

Finns i den här grå (ovan).

hmgoepprod-10

Men också i den rosa tonen. Så söt till ett barnrum!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

  1. Kate skriver:

    Jag ska måla om i min pojkes rum (7 år). Det är ett rum som vetter mot öster så det är ett ganska mörkt rum. Jag har tänkt en gul färg sim piggar upp. Ska jag måla alla väggarna som du skrev om i ett tidigare inlägg eller bara en? Jag skulle bli mycket tacksam för förslag på färg som passar. Hälsningar Kate

    1. Hej Jag skulle undvika att måla gult. Blir alldeles för mkt energi för en pojk på 7 år. De har redan så mkt energier i sig… välj någon fin ton som skapar lugn. Caparols Arctis 10 kanske?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..