En rundtur hemma hos oss…

Jag har fått många nya besökare under sommaren. Välkomna, så roligt! Idag tänkte jag köra en favorit i repris och visa er nya följare, runt i vårt hus. Jag har tagit en bild i varje rum i vårt hus (från förra sommaren) för att ni ska få en känsla av helheten och hur vårt hus hänger ihop. Vi börjar på nedervåningen.

Hallen

Här har ni vår entré, hallen. Den enda ingången i vårt hus, så här gäller det att ha koll på grejerna med daglig plock och dold förvaring.

Trappan upp till övervåningen, men vi fortsätter besöka rummen på vår nedervåning först.

Köket

Vårt kök har genomgått mycket förändring sedan vi köpte huset. Ny färg på köksbänken (valnöt), ny färg på kaklet (målat) och tapeten Acanthus på väggarna från Engblad & Co.

Köket är det rum jag tagit minst bilder ser jag nu, så här behöver jag bättra mig.

Vardagsrum/TV-rum

Här sitter vi om kvällarna och kikar på tv. Från soffan har man utsikt över matsalen.

Matsal

Här har vi just nu ingen matta…

Stillebenbordet i vår matsal.

Allrum/Salongen

Allrummet eller salongen som vi ofta brukar kalla det. Rummet utan elektroniska prylar som vätter mot trädgården, terrassen och havet. Mitt favoritrum!

Här har vi två soffor, sittgrupper, läsfåtöljer, hemmakontor med skrivbord. Allt ryms i detta rum på 40 kvm.

Gästtoalett

Vår gästtoalett är precis renoverad och blev enligt mig den drömmigaste toan. Löööve it! Med Cole & Sons tapet Jungle på väggarna och med skåp, handfat och blandare från Superfront.

Tvättstuga

Och så rummet jag längtat efter i 7 år som blev klart i våras. Vår härliga tvättstuga med produkter från Kvik.

Badrum

Badrummet på ovanvåningen. Plats för två handfat, badkar och dusch. Snedtak, men rummet har nyttjas optimalt.

Barnrum

Charlies är 8 år nu och har fått ett rum som fungerar för både läxläsning, tvspel med kompisar och det största intresset fotboll har fått inspirera när vi gjorde tavlor. Andra sidan vid skrivbordet går i grått med mysfåtölj och fotbollskortsamlingar och annat som en den här killen tycker om. I sommar har dock båda barnens rum gjorts om, så det kommer nya bilder framöver!

Celines rum är målat i kulören Vakna från Nordsjö. Detta rummet är inte stort så det är en utmaning nu när den här lilla donnan behöver större möbler. Resultatet får ni se snart!

Sovrum

Vårt sovrum, längst bort på övervåningen med utsikt över trädgården och faktiskt havet. Ligger direkt ovanpå allrummet på nedervåningen.

Walk-in-closet

I anslutning till vårt sovrum ligger min walk-in-closet, en klädkammare som ni kan se fler bilder från här.

Det var en rundtur hemma hos oss det. Hoppas ni fått en inblick i hur allt hänger ihop. Vill du ser vår planritning hittar du den här.

Nu önskar jag er en fin dag!

Stor kram och tack för att ni så flitigt kikar in här!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity