Idag börjar min hösttermin

Åter på kontoret.

img_9211-2

Idag är första dagen på kontoret efter en låååång ledighet. Så skönt det varit och sååå glad jag är att jag jobbade disciplinerat innan sommaren så jag kunnat koppla ner på det sätt jag gjort. Välbehövligt!

Men idag går startskottet för en ny hösttermin. Något som jag gläds mycket över. Älskar den där känslan av pirr och förväntningar. Roliga saker på gång och många idéer som marinerats i sommarens värme och nu färdiga att tillagas.

Att göra kontoret fint med nya växter och storstädning är bästa sättet att ge ny energi och flöde till höstterminen och jobbstarten. Så det gör jag idag!

Barnen börjar inte i skolan förrän nästa men maken är hemma så de får njuta av sommarlov lite till.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Så fint!! Var är mässingslampan ifrån.

 2. Karin skriver:

  Superfin matta! Var är den ifrån?

 3. Carina skriver:

  Jättefint som vanligt. Härligt att starta på nytt, full av inspiration. Ser ut som du har en ny soffa på kontoret. Ser jättefin ut. Var kommer den i från?

 4. Mikaela skriver:

  Har också börjat höststäda idag! Så skönt att verkligen börja från grunden och rensa och gno. Märks att nya energier ger gladare familj och ett mysigare hem. Sista poddavsnittet va super, som vanligt!

 5. Skönt när semestern kan vara lång och ge den där rätta avkopplingen som man så väl behöver. Jag är inte redo för höst ännu, men lusten att fixa till inne börjar komma. Har ett litet bekymmer och eftersom du är en så inspirerande förebild inom inredning ( och även mode) så blir jag glad om jag kan få råd . ( Har frågat innan angående vår köksö, lydde ditt råd och blev supernöjd med resultatet)
  Har ärvt en benställning till ett Alandabord ( Paolo Piva original ) 1200×600, höjd 270. Bordet känns ju väldigt lågt och ovant, har en ljus soffa typ Karlanda ( fast från Mio) samt två mörkgrå fåtöljer i skinn ( typ clubfåtöljer)stor matta Tanger ( Ellos) ljus med grått mönster. Stora gröna växter. Kan jag ha den typen av bord och vad ska jag i så fall tänka på . Soffan är jag inte redo att byta ut, men kanske fåtöljerna. Vill ju känna mig säkrare innan jag beställer en ny glasskiva.
  Hoppas du får en härlig sensommar, väntar ivrigt på mycket höstinspiration, för hösten kommer ju det vet vi !
  Kram Catarina

  1. Jamen ursnyggt!!!! Tänk på möbleringen så du möblerar runt det så att säga…. soffa, fåtölj mittemot eller på båda sidor. snyggt!! runda former till som mjukar upp. kram och tack för fina ord

   1. Alltså, du är ju bara bäst! Hade hoppats på svar, men absolut inte förväntat mig ett ( du får ju så enormt många frågor) Tack för att du är så mån om oss läsare, poddlyssnare och instaföljare.
    Nu blir det till att beställa en ny glasskiva för jag gillar bordet mer och mer ( testar nu med ett litet hyllplan i glas) Kan berätta att det runda finns redan ( har ju snappat upp ett och annat från dina inlägg) bl a genom en stor rund spegel samt en rund vas på bordet !
    Kram Catarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..