Idag börjar min hösttermin

Åter på kontoret.

img_9211-2

Idag är första dagen på kontoret efter en låååång ledighet. Så skönt det varit och sååå glad jag är att jag jobbade disciplinerat innan sommaren så jag kunnat koppla ner på det sätt jag gjort. Välbehövligt!

Men idag går startskottet för en ny hösttermin. Något som jag gläds mycket över. Älskar den där känslan av pirr och förväntningar. Roliga saker på gång och många idéer som marinerats i sommarens värme och nu färdiga att tillagas.

Att göra kontoret fint med nya växter och storstädning är bästa sättet att ge ny energi och flöde till höstterminen och jobbstarten. Så det gör jag idag!

Barnen börjar inte i skolan förrän nästa men maken är hemma så de får njuta av sommarlov lite till.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Ann skriver:

  Jag undrar var den fina vasen och kudden med frans kommer från.

 2. Så fint!! Var är mässingslampan ifrån.

 3. Karin skriver:

  Superfin matta! Var är den ifrån?

 4. Carina skriver:

  Jättefint som vanligt. Härligt att starta på nytt, full av inspiration. Ser ut som du har en ny soffa på kontoret. Ser jättefin ut. Var kommer den i från?

 5. Mikaela skriver:

  Har också börjat höststäda idag! Så skönt att verkligen börja från grunden och rensa och gno. Märks att nya energier ger gladare familj och ett mysigare hem. Sista poddavsnittet va super, som vanligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..