ANNONS

Idag börjar min hösttermin

/

Åter på kontoret.

img_9211-2

Idag är första dagen på kontoret efter en låååång ledighet. Så skönt det varit och sååå glad jag är att jag jobbade disciplinerat innan sommaren så jag kunnat koppla ner på det sätt jag gjort. Välbehövligt!

Men idag går startskottet för en ny hösttermin. Något som jag gläds mycket över. Älskar den där känslan av pirr och förväntningar. Roliga saker på gång och många idéer som marinerats i sommarens värme och nu färdiga att tillagas.

Att göra kontoret fint med nya växter och storstädning är bästa sättet att ge ny energi och flöde till höstterminen och jobbstarten. Så det gör jag idag!

Barnen börjar inte i skolan förrän nästa men maken är hemma så de får njuta av sommarlov lite till.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

18
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00