Veckans kap – detaljrik skjorta

Jobboutfit!

knytblus-kontor-dam-inspiration-stil-2019

Nu när de flesta är tillbaka på jobbet igen och kassan kanske är skral efter sommarens semester kanske ett tips på ett klätt budgetkap kommer väl till pass? Den här fina skjortan med knytkrage, snygga detaljer, men ändå med klassisk touch blev snabbt en favorit hos mig.

Du shoppar den hos Ginatricot och hittar den här (adlink).

Första jobbveckan är  över, men först en hel dags filminspelningar hos Marbodal och deras showroom nere i Malmö.

Ha en fin fredag och trevlig helg!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 

  1. Karin skriver:

    Tack för alltid lika trevliga tips! Har precis börjat hjälpa min bror i ordning i hans nya lägenhet (han har dessutom flyttat till Råå och jag har äntligen fått besöka detta supermysiga ställe).

    Han har alltid varit noll inredningsintresserad och typ tryckt in en säng i ett hörn och inget annat i sovrummet. Han tyckte det var mycket märkligt att jag ville lägga in en matta en bit under sängen, sätta fåtölj, lampa och tavlor i rummet ”där man ju ändå bara sover”. Men han lät mig ändå testa. Nu en vecka senare är det det enda rummet han trivs i och han har till och med läst din mattguide och fattat vitsen med den där mattan under sängen 😀

    Ser framemot att fortsätta hjälpa honom på traven så han verkligen trivs i hela sitt hem! Tack för all inspiration du bidrar med!

    1. ÅÅåååå men man blir ju varm i hjärtat!!! Då ska jag se om jag inte stöter på en kille med världens leende här på Råå snart 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..