Sätt sensommarkänsla på din uteplats och balkong

Sätt sensommarkänsla på din uteplats och balkong.

Nej nu ska vi inte hänga läpp för att sommaren snart är över. Idag slår jag ett slag för sensommarkvällarna på uteplatsen! Förläng sommaren genom adderar mer belysning, vackra och värmande textilier och några höstplanteringar. Svårare än så behöver det inte vara.

Nedan har jag plockat ihop lite saker som sätter sensommarkänsla på din uteplats! Inlägget innehåller reklamlänkar (adlinks).

Fixa stilen

LjusslingaPläd blå och grönVacker mörkgrön kudde.LyktaUtematta perfekt för terrassen eller balkongen (två kulörer)Korgar för fallfrukt eller vackert planterade, Ellos. Fåtölj Wess, finns hos Ellos. Satsbord i cement, Ellos. Kuddfodral, Pure. Rostfärgad ljuslykta, Calore, lika fin ute som inne.

Den vackra bilden fann jag hos Alvhem. Vilken balkong va!? Inspiration deluxe!

______________________

Varför inte nyttja din uteplats just idag, sittandes med vår podd STILSNACK i lurarna, där jag pratar om höstens inredningstrender och Katarina ger oss tips på kavajgarderoben.

STILSNACKS SENASTE PODDAVSNITT

(Övertydlig kanske men ni är många som frågat hur man gör – och trycker man på den understrukna blå texten kommer man till vår sida med alla poddavsnitt. Bara välja och vraka, klicka och lyssna. Lika smidigt som ett sommarprat.)

Ha nu en härlig söndag och start på veckan!

Kram, Jannice

Bild: Alvhem Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity Inlägget innehåller adlinks

.

.