Höstdukning med sommarkänsla och ett budgetkap

Höstdukning med sommarkänsla

IMG_7424-1

Finmiddag en måndag. Alltid mysigt att duka och göra lite extra fint när man ska vara borta några dagar i veckan från familjen. Ja, jag är en hemmakatt. Tyckte dukningen känns höstlig och somrig på samma gång, med tanke på de närmare 30 graderna vi har nu. Ja jag dukade faktiskt inne, då vi tog snacksen ute och det var hett som bara den.

Idag bär det iväg mot Göteborg och Clarion Post. Ska utbilda Marbodals köksexperter i inredning. Ge dem mer kunskap och inspiration kring inredningen som helhet i ett hem. Ska bli superkul i dagarna två med andra ord!

Duken är en favorit från Chamois. Servettringar från Himla. Glas från Svenskt tenn. Vinglas från Newport. Ljusstake från Indiska, vackra keramikskålar från Cervera och vasen är ett budgetkap från HM Home som ni hittar här (adlink).

Ha nu en fin tisdag så ses vi i Göteborg. Häng med på Instastories!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller reklamlänkar, adlinks

.

.

 

  1. Fantastiskt vacker dukning. Välkommen hit till Göteborg, här är ljuvligt, varmt vindstilla och havet ligger spegelblankt. Lycka till idag med föreläsningen🙌🏻🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..