3 tips att förändra ditt hem med speglar

Speglar i din inredning.

Fick många frågor om spegeln i vår matsal från gårdagens inlägg. Den är en roséfärgad stor (1 m) från AYTM. Sitter som en smäck i vår matsal! Och finns det något jag går igång på när det gäller inredning så är det speglar.

Så därför tänkte jag ägna dagens inlägg åt denna produkt som kan göra sååå mycket för en inredning. Här kommer 3 sätt att inreda med speglar i ditt hem.

IMG_9787

1 Dekoration

En spegel kan användas på många olika sätt. Som en tavla, prydnad och dekoration.

Det nya premiumspegel företaget Monlux visar hur man med hjälp av belysning runt spegeln ger produkten ytterligare dimensioner. Skapar ljus från varmt till kallt, och från starkt sken, till lugnare stämningsbelysning. Följa tid på dygnet, årstider och sinnesstämning. En makalöst bra produkt som jag bara var tvungen att ha i min studio och där hemma. Förra veckan kom leveransen efter en lång väntan. Älskar dem!

IMG_9792

2 Fönster

Men en spegel kan också fungera som ett fönster. Du kan också spegla ett annat fönster och får på så vis en helt annan energi i rummet. Soffa, kudde och mattan i min studio är från Layered Interior. Soffbordet från HM Home (adlink). Vasen från Enkla ting. Spegeln från Monlux och bokhylla, Ikea. Doftljus Quod.

IMG_9780

3 Ökar visuellt rymden

En spegel har också förmågan att förstora och kan göra ett litet rum att kännas betydligt rymligare. Har du ett rum som känns litet och som har få fönster, prova att hänga upp en stor spegel på väggen och känn skillnaden.

F432EADC-C908-4034-877B-9D4DF987FEAF 2

I min studio fungerar spegeln som en dekoration, men även som ett extra fönster. Den skapar också ett visuellt intryck av att rummet känns större än vad det är. Här har jag använt kallt sken för att visa effekten i rummet (upplevs större). Så snyggt till min väggkulör Simplicity Greige som finns att köpa i Nordsjöbutiker.

Önskar er en fin dag! Själv kör jag ytterligare utbildning för ett nytt gäng köksexperter från Marbodal idag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks

.

.

 

 

  1. Ann skriver:

    Hittar inte bordet från Hm är det en
    nyhet?

    1. Ja men jag tror det tagit slut. kommer nog igen!! Finns kanske i butik? Vet att det funnits i Malmöbutiken. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..