3 inredningstips som höjer energin i ditt hem…

ingstips  som höjer energin i ditt hem

Nu kommer en tid när energierna minskar i våra hem. Vi behöver ge inredningen en skjuts, pyssla om den och ge rummen liv. Här är mina 3 bästa tips!

Blombukett

En blombukett på bordet. Finns det något som kan göra så mycket för ett rum? Välj en färg på blommorna som antingen kontrasterar eller som går i färgvalen du har där hemma. Extra vackert är det med blommor i varma toner så här års. På så vis kompenserar du det kalla höstmörkret.

Spegel

Speglar är inte bara en megastor trend just nu. Det är också ett fantastiskt hjälpmedel om du vill få energi och rymd till ett rum. Det förstorar och kan fungera som ett extra fönster. Det speglar det vackra, men tänk på att det fördubblar även ett stökigt skoställ, så tänk på var du placerar dina speglar.

Belysning

Ni har säkert märkt att det mörknar allt fortare om kvällarna. Nu är det dags att ta tag i belysningen där hemma. Tänk på att minst ha 7-10 belysningspunkter i ett rum. Att variera belysningen på olika höjder. Tänk dig ett vågspel och att rummets ljuspunkter är jämt fördelade. Tänk också på att variera mellan allmän belysning, dekorationsbelysning, arbetsbelysning, punktbelysning och stämningsljus.

Fin tisdag till er alla, själv är jag på väg till Stockholm. Ska utbilda Marbodals köksdesigners i inredningskunskap och bo i ”min” svit!

Häng med på Instagram och Stories! Vi ses i huvudstaden!

Kram Jannice

Bild 1 och 2: Fredrik Ahlbäck, ValvetBild 3: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,