Veckans kap – kuddfodral med djurmotiv

Kuddfodral sammet djurmotiv 

40B5EB61-E385-40B7-90BA-C599C9F9500E

Veckans kap!  Trendriktig kudde i sammet med djurmönster. Denna med tigermotiv (adlink) eller så finns det en jättefin med kakaduamönster. (Kan inte få ner  bilden via telefon, hmm).

Superfina! Löp och köp för de kommer ta slut fort är min gissning!

Båda finns hos Hm Home.

Önskar er en fin lördag! Här blir det Liseberg!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

 

 1. Lisa skriver:

  Hej! Kommer inte med kritik, utan mer en ärligt formulerad fråga; hur ser du på konsumtionshets eller influensers som triggar till spontanköp? Tänker lite att ”löp och köp” frasen hetsar till köp som kanske inte är genomtänkta ? Tror inte att vi kan sluta konsumera, tycker inte heller att vi ska göra så, men kanske ska vi överväga nya inköp lite klokare, än att ”skynda innan det tar slut”….

  1. Jag ser det som att alla måste investera någon gång. Någon måste ha sitt första kuddfodral, soffa, matta. Saker går sönder och jag kan inte annat än inspirera här till hållbar inredning genom Feng Shui tänk där man funderar kring vilka färger, toner man har i sitt hem och investerar utefter det. Att man möblerar för bästa möjglia trygghet och flöden.

   Sedan löp och köp frasen, jag den må sticka i någons ögon men det var bara ett utryck över ngt som jag tyckte var så fint och prisvärt, ett kuddfordral i klassiskt engelskt utförande som jag tycker inte bara är trendigt utan en hållbar skön klassiker. kram

 2. Anneli skriver:

  Nej, jag kommer nog att tröttna på en trendsak inom kort så då är det bättre att köpa något som håller år efter år. Jag har redan en hel bunt med kuddfodral som jag ledsnat på, det räcker så :).

  1. Håller med att trendsaker inte är något som alltid lockar, men de här kuddarna är för mig en klassiker som flirtar med den engelska landsbygden en stil som är lika klassisk som våra svenska ”svenskt tenn” hem 🙂 I vackert material och mustiga goa färger. Jag gillar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..