ANNONS

Eldelementets betydelse för inredningen så här års

/

Värmande inredning eldelement feng shui

BLogg sovrum höst inredning

Tänk på att eldelementet är det element du behöver minst av för att ge effekt. Titta exempelvis på den här bilden ovan, så komplett och höstvarmt och inbjudande det ser ut med den roströda kudden i sängen. Tänk om den inte varit där, vilken känsla hade sovrummet gett då? Svalare, och kanske mer passande för sommarmånaderna. Vad tycker du?

blogg rost vardagsrum höstinredning

Samma sak med detta vardagsrum och mockakuddarna i orange. Se vilken värme de ger till sittplatsen och vilken fin balans det ger till helheten.

Eldelementet hittar du i färgspektrat gult, orange och rött. Material som skinn, fårskinn samt mässing (pga dess varma färg) och så självklart belysning. Något som ni kanske inte visste är att  konformade former (tänk en låga) tillhör också eldelementet.

Så har du inte tillräckligt med eldelement i ditt hem, så propsar jag på att nu är det dags att göra slag i saken! Nedan har jag samlat ihop några produkter som alla tillhör eldelementet och som ger värme till din inredning så här års. Inte bara i färg utan även i material och belysning. Tryck på produkten för att få mer information och/eller för att köpa (adlink).

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

OBS!!!

Ni har väl inte missat att jag och Katarina har släppt ett nytt poddavsnitt på Stilsnack. I senaste avsnittet pratar vi olika stilpersonligheter och stilbärare – så väl klädmässigt som hemma, tipsen som hjälper dig hitta just din stil.

Lyssnar på avsnittet gör du genom att trycka HÄR!

Stor kram,
Jannice

Inlägget innehåller Adlinks.
Bilderna är från Pinterest via 3dd.
Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

2
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00