ANNONS

Årets kulör – Tranquil Dawn

/

Årets kulör 2020 tranquil dawn

nnjmdobhshvijnvshlvw

I en allt mer hektisk och digital värld finns det en stark längtan efter det mänskliga och den positiva inverkan som kommer från att ta hand om oss själva och andra kan ha på våra liv.

Men 2020 är början på ett nytt decennium – en ny gryning med möjlighet till en nystart. Inspirerade av gryningshimmelns flyktiga skönhet, har Nordsjös kulörexperter utsett den mjuka och dämpade gröngrå kulören Tranquil Dawn till årets kulör 2020.

enuh065jxin8q07gbgxp

Varje år samlar Nordsjös kulörpecialister ett team av internationella designers för att diskutera de senaste globala trenderna som kommer att påverka oss det kommande året. De omvandlar dessa insikter till en årets kulör, Tranquil Dawn, och fyra vackra kulörpaletter som speglar de trender vi ser i vår omvärld.

– Vår trendforskning visar att människor vill visa mer omtanke, vara lekfulla, söka efter mening och vara kreativa, säger Ann-Charlotte Linde, Colour Manager på Nordsjö.

Tranquil Dawn, som ingår i alla de fyra kulörpaletterna, är en mångsidig kulör som förändras och kan upplevas på olika sätt beroende på kulörerna den kombineras med.

dy0hlsdezvj4lcnxxoj9

Care paletten är en mjuk och luftig mix av neutrala kulörer som är inspirerade av disiga vårmorgnar.

I den lite mer lekfulla Play hittar vi en charmigt livfull palett som levandegör den sköna energin från en klar sommardag.

Den minimalistiska Meaning paletten med rena mjuka toner – påminner om den klara, krispiga horisonten en kall vinterdag.

Creativity paletten som är den lite mer mättade paletten med de mustigt intensiva tonerna en varm höstdag.

Min personliga åsikt? En vacker kulör som jag tror kommer gå hem i stugorna då den är lätt att tycka om och då den håller en neutral färgskala som vi inte tröttnar på i första taget.

Well done!

Kram på er,
Jannice

Pressbilder: Nordsjö 

.

.

0
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00