Frisyrtips och propotioner i inredningen

Nytt avsnitt ute på Stilsnack, om frisyrer och proportioner i inredningen.

Skärmavbild 2019-09-12 kl. 11.47.53

Söndag och här vankas det en obokad dag. INGENTING står på schemat. Herregud så skönt! Kanske lite fix i trädgården, eller en utflykt.

Har du också en lugn dag framför dig, men lite småfix hemma, då kan vår podd STILSNACK vara bästa sällskapet. I dagens avsnitt pratar vi ansiktsform och frisyrer, något som brukar vara väldigt populärt. Själv tar jag upp det här med proportioner i inredningen. Hur kan man se på ett rum och dess saker för att få en balans? Något som är a och o för att få harmoni i sin inredning.

Lyssna? Det kan du göra direkt genom att trycka HÄR!

Önskar er alla den finaste av söndagar!

Kram Jannice

Bildkollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Med bilder från Artilleriet och Pinterest

.

.

 

 

 1. Nina skriver:

  Hej Jannice,

  Älskar din blogg och pod och tipsar till alla jag känner.

  Jag har ett önskeämne – heltäckningsmatta! Jag och min sambo har precis köpt lägenhet i England där man enligt kontraktet måste ha heltäckningsmatta (i alla rum utom kök och badrum) pga ljud. Jag har sökt med ljus och lykta efter feng shuins take på heltäckningsmatta då jag själv tycker det gör att hela rummet känns stuffy och orent på något sätt. Finns det knep i Feng Shuins lära som balanserar upp det faktum att hela golvet är täckt av textil? Eller är det helt enkelt kört att få till en balanserad känsla?

  Tack på förhand

  Kram

  1. Hej! Åh vad du är gullig. Nej då, det är ju mysigt! Det minskar energiflödet men ju kortare och lite mer viscoseglansig, desto fräschare intryck.. sätt ton i ton med väggar. Så fint! lycka till kram Jannice

 2. Tack för bästa bloggen. Lärt mig så mycket av dig.
  Undrar om du kan svara på en fråga:
  Ska köpa måttanpassad matta. Stor som hela soffgruppen får plats på. (lärt mig av dig:)). Fått förslag att mattan ska gå helt mot väggen där soffan står. Jag tänker kanske att lämna ca 5 cm golv mot golvlisten vore snyggt.
  Vore jättetacksam för din åsikt
  Hälsningar Monika
  PS självklart står soffan 10-15 cm från väggen:)

  1. Gulle dig med allt du lärt dig! HEJA!! Jag håller med, hade haft 5 cm från listen.. känns annars lite väl diktan…

   Super!kram och lycka till!
   Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..