Att investera i sig själv i höst…

Tryst Stockholm träningskläder och mysplagg

IMG_0557-3

Har ni som jag, när man kommit hem från en jobbdag tagit på er en sliten mysbyxa och lite ihopplock för att göra det hela komfortabelt, och så känns allt på det hela taget, ovärdigt. Jag brukar tipsa om när jag föreläser att investera i en härlig mysdress som man byter om till när man kommer hem till jobbet. Lägger dagens energier åt sidan och mentalt ställer in sig på ledighet och avkoppling. Innan jag hittade ett mys-kit som jag trivdes i kunde jag komma på mig själv att jag stod och diskade i kostym i köket. Haha…

MEN hörni ! Kolla in denna sköna skapelse från Tryst Stockholm (adlink). I ljuvligt classy beige (finns även i en underbar åskblå ton) Perfekta byxorna raka med fickor, och fina tröjan som är lagom ledig men ändå klädd. Har även köpt ett par shorts till för att kunna variera.

IMG_0558-4

Visst är det fint? Ett måndagstips från mig till er som känner att ni vill investera i er själva i höst. En skön och fin mysdress räcker, bara att tvätta mellan gångerna. Det finns en något befriande tycker jag att bara ha en fin uppsättning av någonting, istället för 5 slit och släng som man ändå inte känner sig fin i.

Själv fick jag nys om sidan av en vän! Tryst Stockholm heter företaget och jag klickade hem även några träningskläder till tennisen. Tightsen är gudomligt sköna! Inget för de som älskar färgglada träningskläder. Men för mig som gillar basfärger och hållbara kombinationer, känns kollektionen helt rätt.

Med detta lilla tips önskar jag er en fin start på veckan.

Stor kram,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 
Inlägget innehåller adlinks för Tryst

.

.

 

 

 

 1. Åsa skriver:

  Wow!!! Ert sovrum är så underbart fint👌👌

  1. Tack snälla!! Svårt rum att möblera dock 🙂 men med fint ljus och utsikt. kram

 2. Sofia skriver:

  Men hur går detta inlägget ihop med det inlägg du nyss postade om tankar kring feng shuin där du inte tyckte man skulle köpa nytt för bara att? Här uppmanar du till det motsatta (löp och köp/”investering” i ny mysdress).

  1. Det går väl ihop om något!? Att köpa ett bra myskit, att investera i, att inte omge sig med slit och släng produkter utan det man VERKLIGEN vill ha. Ofta äger prylarna oss och inte vi dem.- Att vara aktiv i sina val, att ha tålamod, spara, längta och köpa det till slut man vill ha och som man använder mkt gör att vi inte behöver ha substitut och ett hundratal byten.

   Mitt jobba är att tipsa, om hur man kan inreda vackert och omsorgsfullt för sig och sin miljö, jag tipsar om verktyg för att skapa detta (som sällan handlar om konsumtion). Jag tipsar också om produkter att köpa. Men det är ju upp till var och en och välja om man vill köpa dessa produkter, om de passar in under vill jag VERKLIGEN ha detta, om det är en produkt som får dem att må bra och som sätter tonen på deras inredningsstil.

 3. Agneta skriver:

  Ser jättemysigt ut. Nått jag ska inhandla mig.

  1. Ja , jag kan bara säga att jag är sååå nöjd med kvaliteten…

 4. Barbara skriver:

  Hej, varifrån kommer tofflorna?

  1. Haha… maxi, och sämsta kvaliteten ever, köp inte 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..