ANNONS

Sätt höst på hemmet med finaste sammetsgardinen

/

Vardagsrum i höstskrud.

0F3C0228-BD62-4278-A6C2-91C764CFADA7

Vårt vardagsrum har fått höstskrud. Jag har plockat fram mattan från vinden och hängt upp nya sammetsgardiner från Mio, i den perfekta sandtonen (adlink). Visst blev det mysigt!? Jag har ju tidigare pratat om mina favoriter MajGull som finns hos Ikea, fortfarande superfina. De jag har i Studion. Men för er som vill ha en höstligare känsla och som gillar sammet, finns de här VelvetMio i en mängd kulörer. Och alla är verkligen magiskt fina i sina färgtoner, var där igår åt en kund och hade svårt att bestämma mig bland alla vackra kulörer.

Sammetsgardiner –  ett hett tips om du vill sätta raggsockor på hemmet. Och det bästa, det kommer med färdiga uppläggningsband att stryka på. Perfekt för en sådan som mig som ogillar att sy (nej jag är inte sponsrad, haha!).

Japp, soffan är sliten. 24 år gammal. Sjunger på sista versen som ni ser, den trasar sönder. Hade det inte varit för att vi behöver en större hade jag sytt upp nytt överdrag. Sådan otrolig kvalitet och stoppning. Soffan är från R.o.o.m. Är ni intresserad av att lägga ett bud, för att själv tapetsera om den eller sy nytt överdrag kan ni mejla mig på jannice@addsimplicity.se (behöver bli av med den och vill att den ska få ett nytt liv, den är liksom värd att få vandra vidare och förgylla fler människors vardag).

Ha nu en fin tisdag kära ni!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

8
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00