Dämpade toner, för en varsam färgsättning på textilierna i höst

Granits nya kollektion muted tones 

En dämpad färgsättning i ditt hem gör att kontrasterna inte blir lika hårda och övergången mellan tonerna, mer varsamma. Detta gör att vi inte tröttnar lika fort och att vi har lättare att koppla av.

Att arbete med textilier på olika sätt är ett måste för att ditt hem ska kännas ombonat.

Här är några tips på tillvägagångsätt!

Vackra färger till sovrummet som gynnar god sömn och som ger extra värme till inredningen så här års ser ni ovan på de ekologiska bäddseten från Granit i enkelt påslakan eller för dubbeltäcke. Finns i 5 olika kulörer.

Kuddar i en fin kombination där tonerna, trots olika kulör, håller samma svärta och vita, och därför passar fint med varandra. Finns här.

Vill du hellre jobba med en färgskala på textilier. Se till att mixa storleken på kuddarna och materialet för att få en intressant dynamik i inredningen.

En skön pläd att svepa om sig i när det kyler om kvällarna passar såväl i soffan, läsfåtöljen eller slängd på sängen (obs, här krävs en hel del övning, kan vara det svåraste som finns att få en slängd pläd att se nonchalant ut på en säng borde liknas vid 160 högskolepoäng).

Som kronan på verket i ett rum. Avsluta med ett par gardiner i sammet eller linne som håller om rummet och ger det en ombonad känsla.

Ha en fin dag!

Jannice

Pressbilder: Granit Nej inget samarbete, bar ruggigt bra kollektion från Granit, som får 5 Feng Shui stjärnor av 5 möjliga.

.

.