ANNONS

På lördag ligger vi inte och snoozar…

/

Föreläsningsevent med Stilsnack på Mobilia köpcentrum.

IMG_0174 2

På lördag är det ingen sovmorgon som gäller för då bär det av mot Malmö för mig och Katarina. Vi Stilsnackar på köpcentrat Mobilia och föreläser kl 13 och 15 om inredning, mode och stil och jag hoppas att just du kommer och träffar oss!

På tal om sovrum! Här är ett av mina moodboard som jag gjort inför lördagen när jag kommer prata kring hur du skapar en harmonisk hållbar inredning i ditt hem, och hur du sätter raggsockor på ditt boende så här års.

Skärmavbild 2019-09-02 kl. 14.34.23

Inköpsställen: 

Puff Åhlens
Sängborg Jysk
Sammets gardiner Jysk
Prydnadskudde Melvin, avlång, Hemtex
Prydnadskudde Ceannis  sammet, beige, Åhlens
Matta Linie, blå 2×3 m, Åhlens
Vägglampa, Jysk
Blommig kudde Ceannis, Åhléns
Påslakanset Lolie, Hemtex
Överkast Olivia, Åhléns
Prydnadskudde Sammy petroleum, Hemtex

•••••••••••••••••••

Ha en fin onsdag och hoppas som sagt vi ses på lördag i Malmö på Mobilia köpcentrum!

Kram Jannice

Bild: Stilsnack
Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

2
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00