ANNONS

Idag släpps HM Concious serien – tips på 4 fest outfits

/

Idag släpps HMs Conscious kollektion 

Idag släpps HM Conscious kollektion, ett hållbart alternativ ur många perspektiv. Åh, det är så mycket fint! Skulle vilja köpa den här rosa klänning med tyllkjol och arkivera till lilltösen ska gå på bal om si sådär 13 år. Men det vågar man väl inte!? Då vill hon väl ha något helt annat, eller är det just denna som gör henne världens lyckligaste. Hmm…

Visste du att…

Den hållbarhetsfokuserade kollektionen lanserades 2012 och sedan dess har många innovativa material använts, exempelvis återvunnen kashmir, ekologisk hampa och återvunnet silver. Även återvunna glaspärlor och strasstenar gjorda av återvunnen akryl.

Jag har plockat ihop 4 festoutfits till höstens tillställningar, men som även fungerar fint till glögg- och julfesten eller varför inte till nyårsafton? 

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 15.13.52

Velourkostym med vackra smycken och detaljer. Alltid ett säkert kort!

Kavaj
Byxa
Örhängen
Hårspänne rosett
Passande skor till outfiten, de här från HM.

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 15.21.57

Är du mer den sparsmakade personen så kan en vacker tunnstickat tröja i ullmix tillsammans med ett par glansiga finbyxor vara det perfekta alternativet. Med gubbskor till och utan skärpet funkar det även till vardags.

Tröja
Finbyxor
Skärp
Passande skor, de här.

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 15.19.21

En klänning som har en kortare modell kan jag ha lite svårt för! Ända tills dess att jag investerade i ett par lårhögar stövlar. Nu varken fryser jag eller känner mig för lättklädd och har använt så mkt klänningar i min garderob. Den här passar fint till dig som är varm i dina toner. Den söta väskan blir blinget, som piffar till vilken outfit som helst i höst.

Klänning
Väska
Stövlar

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 15.23.56
Årets trendfärg, rost i en tröja tillsammans med finbyxorna från tidigare kollage. Matcha med riktigt stora örhängen och du får en klassisk look med en festlig känsla!

Finbyxa
Rostfärgad tröja i ullmix
Örhängen
Passande och sköna skor, de här från Flattered.

Mitt tips när sådana här kollektioner kommer ut är att tänka långsiktigt, en klassisk tröja, byxa eller tänka basfärger på plaggen så man kan använda dem mycket och länge. Jag försöker undvika mönster i möjligaste mån, för att tänka hållbart.

Att investera i ett smycke kan också förnya din lilla svarta som hänger i garderoben och inte används. I kollektionen finns återvunnen mässing och zink som kommer från överblivet material från exempelvis smyckestillverkning. Materialet smälts ner, renas och gjuts till nya produker, vilket sparar energi och kringgår de negativa effekterna av gruvdrift.

Ha nu en fin dag kära bloggläsare!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

0
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00