ANNONS

Köksinspiration med höstkänsla

/

Köksfint

Skärmavbild 2019-09-02 kl. 14.34.13

Ytterligare en moodboard i höstens härliga färger. För att uppdatera ditt befintliga, eller kanske för dig som precis flyttat hemifrån eller startar om på nytt. Vackra ting som jag hittat i olika butiker runt om. Just nu ser vi en hel del jordiga toner. Nougatbrunt och rostrött är de främsta. Tillsammans med blått och ljus petroleum, tycker jag det blir en riktig vinnare som håller med tiden. Mörkare träslag ger också en helt annan värme till ett hem så här års än ljust. Inte för att vi kan byta ut våra möbler, men det är en bra sak att veta.

Att sätta höststämning på köket kan räcka med att ta in lite ljuslyktor på en hylla eller att sätta en vacker ljusstake i fönstret. En skål på bordet med pumpor eller en duk i någon mustig ton. Ja det kan vara så enkelt som att välja din bukett på bordet med omsorg. Brända toner ger en värme till köket som inte de vita blommorna gör. Här har jag plockat ihop några saker som jag tyckte var fina och som känns hållbara året om och som fungerar för olika plånböcker!

Inköpsställe:

Glasunderlägg valnöt, Lagerhaus
Mugg med fat Cervera
Djup tallrik Cervera
Kökshandukar Hemtex
Skålar salt & peppar, Indiska
Stol House Doctor, Åhléns
Duk, Himla, Åhléns
Servetter i linne, Åhlens
Taklampa Jysk

Nu ska jag bege mig till Mio i samarbete med Blomsterlandet för frukost. Passar på att äntligen gå på något pressevent och visa min nuna nu när jag är här i Stockholm.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

;

.

4
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00