Stockholmsdagar – det här har hänt

Stockholm Clarion Sign, event, Mio och Blomsterlandet.

IMG_1620

I måndagsmorse bar det iväg mot Stockholm. Jag, Per Holknekt och Trendstefan skulle hålla föreläsningar på ett stort event som Clarion Sign anordnat på sitt hotell. 150 gäster, bubbel, mingel och härlig stämning som avslutades med att jag och Per bjöd upp åhörarna till Monluxsviten och pratade om våra tankar kring inredningen, och förstås speglarna. Håll utkik, för snart kommer jag med ett riktigt håll-käften-erbjudande vad gäller dessa skönheter från Monlux.

IMG_1621

En lyckad kväll, där jag fick träffa vänner från barndomsåren som kom och lyssnade. Nya bekantskaper och härligt att få vara på plats igen på Clarion Sign och träffa Per och Mathias som jag tycker det är fantastiskt roligt att arbeta med.

09C1BDBC-4314-4996-AB42-04E01B6D07A7

Kvällens outfit var skjorta från Baum und Pferdgarten. Blåjeans (ser lite mörka ute på bilden) från Lindex och cowboyboots i ormskinnsmönster från Flattered (adlink).

IMG_1578

Morgonen började med lite jobb i den här ljuvliga miljön. Sviten känns som mitt andra hem på något konstigt vis. Jag bara älskar att visats här. Och just nu, vet i tusan om det inte är som vackrast med den härliga höstskrud som så fint ackompanjerar inredningens kulörer i sviten. Kolla bara första kollagen jag gjorde ovan. Ljuvligt!

IMG_8653

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Sedan var det dags för frukostevent hos Mio, tillsammans med Blomsterlandet. Har ju sällan tid att åka upp på alla event som hålls i huvudstaden, men nu passade jag på när jag var i Stockholm.

IMG_8763

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Och så roligt att få träffa Hildur, ni vet med bloggen Fixa och Dona! Hon har börjat som produktchef för Mio. Pratade om Mios tankar och hur man fixar höststämning i inredningen.

IMG_8686

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Sedan fick vi lära oss allt om orkidéer av Magnus och tvprofilen Linda Schilén. Visste du att orkidéerna växer upp i träden och älskar solljus? Nu är perfekt tid att placera dem i söderfönster, för de gillar inte att det blir för varmt, men älskar som sagt mängder av ljus!

IMG_8681

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

IMG_8750

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Sedan blev man ju populär där hemma bland barnen när man visade att man träffat Sara Sommerfeld eller ”Sara Bernard” som hon heter i Lasse Maja filmerna. Go kvinna med härlig energi!


IMG_8737

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Så här sitter man väl alltid en tisdag morgon med en orkidé i näven, med matchande kruka och soffa? Vet ni förresten när man ska vattna en orkidé? När rötterna (som är gröna) blir grå längst ner i krukan. Dags att doppa ner krukan i vatten!

IMG_8697

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Den här orkidén får inte stå i en kruka för då dör den. Den vill ha sina rötter fria på det här viset. Perfekt badrumsblomma eller hänga i ett fönster!

IMG_8756

Foto: Fotografi Ida Arvebro 2016

Efter var det dags att bege sig hemåt mot Skåne igen. Jag tar med mig härliga möten, goda energier och kärlek från vår huvudstad. Och med den här bilden på näthinnan (från imorse när jag slog upp mina blå och såg den här utsikten från sviten) fortsätter jag veckan på kontoret i Studio 51!

IMG_1633

Önskar er en fin onsdag! Här blir det först massage för att ta hand om kroppen.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Pressevent: Ida Arvebo

.

.

 

 1. Helena skriver:

  Hej!
  Åh så fin sviten blev! Jag undrar tavlan över soffan med en fågel på, varifrån kommer den? Den skulle passa över min soffa med 🙂

  1. Hihi då får du prata med stordalen himself, hans egna personlig samling. vet att den är dyr 😉

 2. Linda skriver:

  Oj såg att jag skrivit fel. Jag menade monluxspegeln. Mvh Linda

 3. Linda skriver:

  Hej! Blev så förtjust i monolit spegeln och var ute på deras hemsida. Vilken är din favorit om jag får fråga? om man nu skulle investera i en så vill jag köpa en där färgen runt om står sig inredningsmässigt i evighet😀. Vilken ska jag då satsa på? Går den bra att använda som sminkspegel? Mvh Linda

  1. Åh vad roligt. Men då tipsar jag dig om att vänta liiite till för jag kommer snart kunna erbjuda dig en kampanjkod. Då skulle jag ta svart rund. Har själv två . tröttnar aldrig. Den är GRYM som sminkspegel, då den högsta kalla och starka är som uteljuset…

   KUL!!! VI håller kontakten då. eller hur??! KRAM JANNICE

 4. Jenny skriver:

  God oktobermorgon! Sviten är helt underbar och jag ser fram emot erbjudandet från Monolux! Var kommer din fina vita tröja, som du bär på eventet med Mio, ifrån?

  Hälsningar Jenny🍁🌸

  1. Hej! Ja vad kul!! Den kommer från Studio Stilista. Hon skickar kolla in henne på Instagram. ÄlsklingströjaN!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..